Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

C Çevrimdışı

cmkylr

Yeni Üye
25 Haz 2019
5
55
Üstadlarım merhaba
mb82 anakartımın hdmi larının her ikiside kablodaki kısa devreden dolayı yandığından yenibir mb82 anakart aldım monteledim. televizyon açılıyor fakat kumanda ile hiçbir müdahale olmuyor. yazılım yüklemek aklıma geldi fakat kumanda ile hiçbir menüyü aktif edemediğimden elim kolum bağlandı. tavsiyeniz nedir. tv açılınca bir kanal ismi görünüyor ama bir müddet sonra sinyal yok diyor.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
teraspy teraspy, abi stok kodu kumanda kodu üretim tarihi yazar orjinallerinde . 2018 9 ay dan sonra stoklarda olmadığı için elde mevcut olan uk ların stoğunu eritmek için farklı kod da üretim yaptılar buda bizi böyle uğraştırıyor.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
teraspy teraspy, abi jvc toshiba hitachi bunlarda farklı birbirine tutmuyor :hihi bizim işimiz hakkatten zor eskiden tektip kumanda stoğu vardı şimdi bisürü kumanda var benbile çıkamıyom bazen içinden:haha

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Üstadlarım merhaba
mb82 anakartımın hdmi larının her ikiside kablodaki kısa devreden dolayı yandığından yenibir mb82 anakart aldım monteledim. televizyon açılıyor fakat kumanda ile hiçbir müdahale olmuyor. yazılım yüklemek aklıma geldi fakat kumanda ile hiçbir menüyü aktif edemediğimden elim kolum bağlandı. tavsiyeniz nedir. tv açılınca bir kanal ismi görünüyor ama bir müddet sonra sinyal yok diyor.
8in1 kumanda olsa kolay çözerdin işi sanki sevgili cmkylr ,ben bir keresinde farklı model tv yazılımı atmış,kumanda otutmadığından çalıştıramamıştım işte o zaman 8in1 imdadıma yetişmişti :)

Geri
Üst Alt