geceninbirvakti
Aktif Üye
Hocam cihaz flash bellekten boot etmiyor. Hiç ok tuşunu algılamıyor, iki farklı kumandadan denedim.@eeosman, mb82 kurtarma yazılımı
[Gizli içerik]
Hocam sizin verdiğiniz yazılımı deneyemeden servise vermiş bulundum@eeosman, mb82 kurtarma yazılımı
[Gizli içerik]
G17MB82
EYW ABİM
17 MB 140 anakartlı ürünlerin sahada yerini almasına paralel olarak 1-2 gün içerisinde 17MB140 anakart için gerekli yazılımı ilk ve tek olarak bu forumda paylaşıma açmış olacağım. (Download/Upload çok zamanımı alıyor, daha acil ihtiyacı olan özelden ulaşabilir)
SelamArkadaşlar selamlar
Vestel 65FA8500 televizyon kullanıyorum smart özelliği çok yavaş ve youtube videoları sürekli donuyor, araştırma yaparken bu forumu buldum ve kayıt oldum. Servis menüde mb98 yazıyor ve 0.45.14.0 var şuanda
Bu konunun ilk mesajındaki güncelleme dosyası benim kullandığım televizyona uygunmudur ve bu güncelleme ile yaşadığım sorundan kurtulabilirmiyim ?
Evladıma çizgi film açıyorum ama belirli bir süre sonra donma yaşanıyor
![]()
Selam
17MB97-98 0.45.23.39 ilk sayfada bulunan bu yazılımı indirip yükleyebilirsiniz. Hatırlatmada bulunmak isterim ana kart modeliniz mb9X şase dir. Bu nedenle çok verim beklemeyiniz. Günümüzün şartlarında eski bi kart olarak görünüyor. Verim alamazsanız andiroid box cihaz tavsiye ederiz hem kafanız rahat olur hemde teknolojiye ayak uydurmuş olursunuz formda bu konuda marka ve cihaz tavsiyesi mevcut
Cevabın ve tavsiyen için teşekkür ederim @fikiloji
Güncellemeyi bir deneyeyim