Sevgili Hocam;
Arkadaşımız ile youtube kanalımda ilk ben görüştüm. Standart prosedürümüz ne ise o doğrultuda ilerledik yıllardır yaptığımız gibi.
Tipik, işi olmayınca suçlu arayan tüketici misali bana da atarlandı kardeşimiz ''Senin yüzünden oldu'' diye. Kanalda engelledim geçtim zira vaktim yok böyle şeylere.
Halbuki kanal orada, yazılanlar da halen orada. Sürekli aynı şeyleri yazıyoruz ve diyoruz ki
''Arkadaş bu işin iki yolu vardır, birincisi çekirdek atarsın sorun düzeldimi diye bakarsın, ikincisi ise full yazılım atarsın formatlarsın yine sorun düzeldimi diye bakarsın, yine düzelmediyse servisi ararsın''
Bu kadar basit. Evet söylemesi de basit, yazması da basit. Yani sizin başınıza bir olay geldi diye bunu yazmak bizim için zor olmaz, olmuyor da zaten. İlla ki birilerini linç etmemiz mi gerekiyor. Forumdaki yazılım konularına 16 Punto kırmızı yazılarla yazıyoruz
DİKKAT EDİN RİSKLİDİR diye, Videolarımızda sürekli uyarıyoruz
DİKKAT EDİN RİSKLİDİR diye. Yani Binlerce insanın yaptığı ve sonuç aldığı uygulamayı bir kişi yapamayınca illa ki biz mi suçlu olacağız. Bakınız bu can sıkıcı tavırlar nedeniyle ben artık forumda youtube da yazılım paylaşmayı bıraktım zira böyle bir tanesi çıkıyor, binlerce insanın önünde
''SENİN YÜZÜNDEN'' diyor ondan sonra ayıkla pirincin taşını. Ben şimdi bakıyorum, karşımdaki kişi kalender, yazılım paylaşmaya değer biriyse ve vaktim var ise ona zaman ayırıyorum yoksa imkanı yok uğraşmam. Allah Teknovest ve Fikolojiye sabır versin ki onlar da ne kadar sabreder bilemiyorum.
Yahu şu forumu bir inceleyin, 317,250 kişi geçmiş şu çekirdek yazılım konusu içerisinden, 5247 fikir alışverişinde bulunulmuş. 350 sayfa boyunca istişare devam etmiş, 350 sini de okuyun bakın bakalım sizin gibi yazan ve bizi suçlayan başka 1 kişi dahi var mı?
1 @Ado
2
F
fikoloji
3 @Teknovest
4 @Teraspy
Herkes fikir verecek ve yol gösterecek, iyi olursa ne ala, kötü olursa biz suçluyuz çünkü yazılımı biz verdik, onu da yanlış verdik.
Öyle bir dünya yok, var diyenleri de ben kabul etmiyorum kimse kusura bakmasın.
@Sota ile gönül birliğimiz ve birlikte çıktığımız bir yolumuz var ve o doğrultuda devam ediyoruz yoksa inan hocam yapılır iş değil bu bizim yaptığımız.