hmm anladım ado açmıştı konuyu,Merhaba bu konuyu inceledim.Fakat benim tv nin anakartı mb 120 benim gibi cevap bekleyenler var ama cevap henüz gelmemiş
kontrol sağlamadım
hmm anladım ado açmıştı konuyu,Merhaba bu konuyu inceledim.Fakat benim tv nin anakartı mb 120 benim gibi cevap bekleyenler var ama cevap henüz gelmemiş
@ sanalexpress mb120 yi hallettiğini belirtmiş ama nasıl hallettiğini yazmamış.nasıl halletti merak ettim konuyu takip ediyorum.hmm anladım ado açmıştı konuyu,
kontrol sağlamadım
Bende takip edeyim o zaman teşekkürler@ sanalexpress mb120 yi hallettiğini belirtmiş ama nasıl hallettiğini yazmamış.nasıl halletti merak ettim konuyu takip ediyorum.
@ sanalexpress mb120 yi hallettiğini belirtmiş ama nasıl hallettiğini yazmamış.nasıl halletti merak ettim konuyu takip ediyorum.
Bende takip edeyim o zaman teşekkürler
Konular mecbur farklı hepimiz farklı bilgideyiz. Kimisi modlama. Kimisi arıza kimisi yazılım işine bakıyor bu nedenle mecbur farklı konular oluyor. Yazılım la modlama aynı konuda olsa cevap yetişmez. Bütünlük dağılırF fikoloji, cevaplar sayfa 1 ve 18 de verilmiş.çok teşekkürler.yemin ediyorum hepiniz harikasınız.konular aynı bölümde de olsa biraz parçalı dağınık olduğundan uğraştırıyor.ama normaldir çünkü bilgi akışı fazla
cevaplar sayfa 1 ve 18 de verilmiş...konular aynı bölümde de olsa biraz parçalı dağınık olduğundan uğraştırıyor.ama normaldir çünkü bilgi akışı fazlaBende takip edeyim o zaman teşekkürler
Bu konudamıcevaplar sayfa 1 ve 18 de verilmiş...konular aynı bölümde de olsa biraz parçalı dağınık olduğundan uğraştırıyor.ama normaldir çünkü bilgi akışı fazla
https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...ken-tv-yazilim-modlama.898/page-18#post-63629 1 sayfada tommy nin programını, 18 de çözümünü teraspy arkadaş vermiş.Bu konudamı
Tamam denicem şimdi ses sisteminin sesi ile TV min sesini beraber mi aciyorhttps://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...ken-tv-yazilim-modlama.898/page-18#post-63629 1 sayfada tommy nin programını, 18 de çözümünü teraspy arkadaş vermiş.
bilgileri aldım ama denemedim bir arkadaş sorun olmadığını belirtmişti..Tamam denicem şimdi ses sisteminin sesi ile TV min sesini beraber mi aciyor