You need an SPI file that I don't have. You can delete the logo and the TV starts without the logo. For this you need to save the profile from the TV. It is done with a folder called downloadprofile.mb110 .
Son düzenleme:
You need an SPI file that I don't have. You can delete the logo and the TV starts without the logo. For this you need to save the profile from the TV. It is done with a folder called downloadprofile.mb110 .
Yüklemeyi nasıl yaptınız.?Kardeşim bugün denedim yazılım güncellemesi başarısız oldu uyarısı verdi Tv
![]()
Fat32 Formatinda biçimlendirilmis bos bir flash belleğe yükledim yazılımı,TV taktım tv açık pozisyona getirdim menü tuşuna bastım ve 1505 tuşladım,Gelen menüde yazilim yükseltmeye OK tuşladım , yazılım güncelleme başarısız uyarısı aldım üstadYüklemeyi nasıl yaptınız.?
Cihazı sıfirlayıp tekrar deneyinFat32 Formatinda biçimlendirilmis bos bir flash belleğe yükledim yazılımı,TV taktım tv açık pozisyona getirdim menü tuşuna bastım ve 1505 tuşladım,Gelen menüde yazilim yükseltmeye OK tuşladım , yazılım güncelleme başarısız uyarısı aldım üstad
Yeni kurulum bir gün önce yapmıştım zaten,siz tekrar gönderebilirsiniz yazılımı, flaş belleği biçimlendirip tekrar yükleyeyimCihazı sıfirlayıp tekrar deneyin
Hı level televizyonumuzun yazılım güncellemesi için yardımcı olacak ustamız varmıdır
Fat32 Formatinda biçimlendirilmis bos bir flash belleğe yükledim yazılımı,TV taktım tv açık pozisyona getirdim menü tuşuna bastım ve 1505 tuşladım,Gelen menüde yazilim yükseltmeye OK tuşladım , yazılım güncelleme başarısız uyarısı aldım üstadTeşekkürler
Tv yi ilk kuruluma dönderin kanalları ayarlamayın yazılımı yükledikten sonra kanal kurulumu yapın.Kardeşim bugün denedim yazılım güncellemesi başarısız oldu uyarısı verdi Tv
![]()
selam 17mb82-2 nolu kartın yazılım linki elınde varmıdırSelamlar;
Kullandığınız belleğin veri aktarım hızını kontrol ediniz.
Dosya ayıklama esnasında (Extract) sorun olup olmadığı önemli
Kolay kolay sorun yaşanmaz yükleme sırasında, sorun devam ediyorsa bilgi veriniz önce full atıp üzerine upgrade etmeyi deneriz.![]()