hbcelikdemir
Yeni Üye
Merhabalar. Televizyonum düzgün çalışmıyor. Mümkünse güncel yazılım varsa yardımcı olabilir misiniz?
Sağ üstteki bildirim çanına bakın linki oraya yolluyoruz.Üstad sitenin acemisiyim bildirimi kontrol edin demişsiniz ama bu mesajınızdan başka bir mesaj ya da bildirim göremedim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Yazılım desteği kesilmiş mb230 ana kartlı tv nizde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü![]()
![]()
Merhabalar. Televizyonum düzgün çalışmıyor. Mümkünse güncel yazılım varsa yardımcı olabilir misiniz?
Tv deki sorun nedir?Merhaba, rica etsem vestel MB211 V3 için yazılım gönderebilir misiniz?
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.Hayirli bayramlar benim tv 43 UA 9400 internetteki uygulamalarda surekli hata veriyor sizden ona uygun yazilim rica edecektim.service menude (mb100) geciyor
![]()
The software we share here is for televisions manufactured in Türkiye. For televisions manufactured abroad, yokoono (the expert) is helping. I've tagged the expert. When he logs into the forum, he will see the conversation and reply to you.Hi. I need to change the boot logo on a TV with a Vestel 17MB110 motherboard because the current one shows the Toshiba logo, and the one installed is in a Panasonic TV, which works perfectly except for the logo during startup. Operating in the service menu with the downloadBI.mb110 folder doesn't work. Regards.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.Merhaba mb130 güncelleme yazılımı verebilirmisiniz?
![]()
Üstat teşekkür ederim. Yükledim ve Youtube uygulaması çalışıyor.Yazılım desteği kesilmiş mb230 ana kartlı tv nizde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü