Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

65incmodelno.jpg
mb2306e4c4f8edd558d28.jpg

Merhabalar. Televizyonum düzgün çalışmıyor. Mümkünse güncel yazılım varsa yardımcı olabilir misiniz?

Üstad sitenin acemisiyim bildirimi kontrol edin demişsiniz ama bu mesajınızdan başka bir mesaj ya da bildirim göremedim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Sağ üstteki bildirim çanına bakın linki oraya yolluyoruz.

65incmodelno.jpg
mb2306e4c4f8edd558d28.jpg

Merhabalar. Televizyonum düzgün çalışmıyor. Mümkünse güncel yazılım varsa yardımcı olabilir misiniz?
Yazılım desteği kesilmiş mb230 ana kartlı tv nizde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü

Hayirli bayramlar benim tv 43 UA 9400 internetteki uygulamalarda surekli hata veriyor sizden ona uygun yazilim rica edecektim.service menude (mb100) geciyor

IMG-20260322-WA0000.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.

Hi. I need to change the boot logo on a TV with a Vestel 17MB110 motherboard because the current one shows the Toshiba logo, and the one installed is in a Panasonic TV, which works perfectly except for the logo during startup. Operating in the service menu with the downloadBI.mb110 folder doesn't work. Regards.
The software we share here is for televisions manufactured in Türkiye. For televisions manufactured abroad, yokoono (the expert) is helping. I've tagged the expert. When he logs into the forum, he will see the conversation and reply to you.

Yazılım desteği kesilmiş mb230 ana kartlı tv nizde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü
Üstat teşekkür ederim. Yükledim ve Youtube uygulaması çalışıyor.

By_Trol merha Regal 48R6520F için en son yazılım varsa gönderebilir misiniz

1000121133.jpg

IMG_8833.jpeg

Merhaba televizyonun açılmama problemim vardı, internetten araştırıp yazılım kurulumu yaptım açılmama problemi düzeldi fakat şimdi de uydu kanalları bulmuyor sinyal yok hiç bir frekansta güncel yazılım için destek olabilir misiniz teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_8833.jpeg

Merhaba televizyonun açılmama problemim vardı, internetten araştırıp yazılım kurulumu yaptım açılmama problemi düzeldi fakat şimdi de uydu kanalları bulmuyor sinyal yok hiç bir frekansta güncel yazılım için destek olabilir misiniz teşekkür ederim
Mb82 anakart 1.3.7ydi güncellememden önce tv fişi defalarca takıp çıkartıp açıyordu ama en azından tv kanalları bulunuyordu, yazılım güncellememden sonra hiçbir kanal bulmuyor hiç bir frekans sinyal vermiyor

Geri
Üst Alt