Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

zawartość pliku SPI, którego nie mam. Można usunąć logo, a telewizor uruchomi się bez niego. W tym celu musisz zapisać profil z telewizora. Robi się w folderze o nazwie downloadprofile.mb110 .

20260323_181146.jpg

Yüklemeyi nasıl yaptınız.?
Fat32 Formatinda biçimlendirilmis bos bir flash belleğe yükledim yazılımı,TV taktım tv açık pozisyona getirdim menü tuşuna bastım ve 1505 tuşladım,Gelen menüde yazilim yükseltmeye OK tuşladım , yazılım güncelleme başarısız uyarısı aldım üstad

Fat32 Formatinda biçimlendirilmis bos bir flash belleğe yükledim yazılımı,TV taktım tv açık pozisyona getirdim menü tuşuna bastım ve 1505 tuşladım,Gelen menüde yazilim yükseltmeye OK tuşladım , yazılım güncelleme başarısız uyarısı aldım üstad
Cihazı sıfirlayıp tekrar deneyin

Cihazı sıfirlayıp tekrar deneyin
Yeni kurulum bir gün önce yapmıştım zaten,siz tekrar gönderebilirsiniz yazılımı, flaş belleği biçimlendirip tekrar yükleyeyim

Geri
Üst Alt