Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,819
sürümler arasındaki farkları bilmiyorum.Hocam 1.64.1.0 le başlayan sürümü daha iyi daha stabil 1.68 li olan sürüm mü tavsiyeniz nedir acaba çok sordum sordum kusura bakmayın. Emekleriniz için teşekkürler.
sürümler arasındaki farkları bilmiyorum.Hocam 1.64.1.0 le başlayan sürümü daha iyi daha stabil 1.68 li olan sürüm mü tavsiyeniz nedir acaba çok sordum sordum kusura bakmayın. Emekleriniz için teşekkürler.
Güncel yazılım ekran sorunu çıkardı, önceki yazılımı nerden bulabilirimbildirim çanından güncel yazılımı indirebilirsin.
ya da full kurtarma yazılımı mb230 alabiliir miyimGüncel yazılım ekran sorunu çıkardı, önceki yazılımı nerden bulabilirim
Merhaba söylediğiniz yazılımı yükledim güncelleme tamamlandı ardından tv kapandı ve tekrar otomatik başlamadı ben kumanda ile açtım ama kontrol ettiğimde hala eski sürümdeyazılımı bildirim olarak gönderdim.
Bana da bu yazılım lazım Sota kardeşim yardımcı olabilir misiniz ?Merhaba tv nin en güncel sürümü bulamadım.
kanallarda gezinirken eskisi gibi hızlı değil. cok sık bi şekilde kanal bulunamadı hatası verip tekrardan kanal kurulum yapıyorum.
bu modele uygun en güncel sürüm u de bulamadım
yazılım atmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
anakartı içinde 17mb82s yazıyor.
SEG TV
MODEL NO : 40SC5600
SN: 7629110 600462
PNL:23321566
VPAZ:20271578
![]()