Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,488
66
Nerede yazıyor forumda yazılım desteği vermeyeceğiz diye,link verirsen süper olur, kim demişse kafasını kırayım :haha1 , ne dersin sevgili osmanke osmanke böyle bir durumu var mı forumun :kiskis

hocam hiçbir şekilde yükleme yapamadım,istanbuldan kart siparişi verdim.destekleriniz için teşekkür ederim saygılar.
Ben bu sorumun cevabını istiyorum,lütfen bir cevap alayım,çünkü hafif suçlama var yazdıklarında,kimin "forumda yazılım desteği vermeyeceğiz" dediğini mutlaka öğrenmem lazım ,sevgili Sota Sota ve By_Trol By_Trol , soruma cevap gelmeden yazılım vermek yok ona göre yoksa sizin kafanızı kırarım :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,488
66
Ben bu sorumun cevabını istiyorum,lütfen bir cevap alayım,çünkü hafif suçlama var yazdıklarında,kimin "forumda yazılım desteği vermeyeceğiz" dediğini mutlaka öğrenmem lazım ,sevgili Sota Sota ve By_Trol By_Trol , soruma cevap gelmeden yazılım vermek yok ona göre yoksa sizin kafanızı kırarım :haha1
Bu arada sevgili osmanke osmanke susmuş ,ona da sormuştum "forumda böyle bir durum var mı" diye, ("forumda yazılım desteği vermeyeceğiz" anlamında ) fikrini sormuştum ama o googleden yükleyeceği resim arıyor sanırım :haha1 :bilmiyom:bye:cay:cigara:deli1

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,917

17MB70 LTA460HJ14 YAZILIMINA İİHTİYACIM VAR​

İki adet ana yazılım konusu var ilk mesajları okuyunuz. Mesaj yazmak için kullandığınız alanın üstünde de bilgilendirme var.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,917
ustalar merhaba 32sch5630 için hangi yazılımı önerirsiniz
İki adet ana yazılım konusu var ilk mesajları okuyunuz. Mesaj yazmak için kullandığınız alanın üstünde de bilgilendirme var.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,917
17mb211s anakart smart güncelleme yapabilirmiyiz.

Geri
Üst Alt