Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,785
Tv sıfırlayıp tekrar deneyin.selamun aleyküm vestel 40fa7100 model tv kanalı aramada kanal çıkmıyor
100957581508500123 sn 7410918500123 tam yazılım ile düzeltilirmi düelir ise yazılım mevcuttur
Tv sıfırlayıp tekrar deneyin.selamun aleyküm vestel 40fa7100 model tv kanalı aramada kanal çıkmıyor
100957581508500123 sn 7410918500123 tam yazılım ile düzeltilirmi düelir ise yazılım mevcuttur
kart yada panel değişimi mi yapıldı.merhaba, tv ters gösteriyor, 17mb82s ana kart, sorunu nasıl çözebilirim, teşekkürler.
![]()
arkadaşlar merhaba, vestel tv anakart 17mb82s, görüntü ters, yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim, kolay gelsin...
full yazılımı verildi.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TV logoda kalıyor yeniden kapanıp tekrar açılınca logoda kalıyor ..teşekkürler..
hocam bana yardımcı olabilirmisiniz televizyonum cöktü acılışta sadece VESTEL yazısı cıkıyor bana yazılım gönderebilirmisiniz kolay gelsin
Hiç bir amacı olmayan resim eklemişsiniz imzamda da yazıyor. " Anakart ve tv arka kapak etiket resmi net değil rakamlar okunmuyorsa maalesef yardımcı olmuyorum."![]()
hocam bana yardımcı olabilirmisiniz televizyonum cöktü acılışta sadece VESTEL yazısı cıkıyor bana yazılım gönderebilirmisiniz kolay gelsin
hocam hiçbir şekilde yükleme yapamadım,istanbuldan kart siparişi verdim.destekleriniz için teşekkür ederim saygılar.Bence yazılını yanlış okumuşsunuz.! Vestel-Atmaca-TLC grubunun yazılım desteğini kesmedik, kesmeyeceğiz.
Sizin tv'nin kartı MB95, bu kart yazılım tarafında çok fazla sorun çıkarmakta bu yüzden güncelleme yazılımı veriyoruz.
Sizin kart zaten yazılımsal olarak çökmüş, size full yazılım veriyorum umarım sorununuzu çözer.
selamun aleyküm malesef tekrar dediğiniz gibi yapıp denedim kanal gelmediTv sıfırlayıp tekrar deneyin.
Nerede yazıyor forumda yazılım desteği vermeyeceğiz diye,link verirsen süper olur, kim demişse kafasını kırayım, ne dersin sevgili
osmanke böyle bir durumu var mı forumun
![]()
Ben bu sorumun cevabını istiyorum,lütfen bir cevap alayım,çünkü hafif suçlama var yazdıklarında,kimin "forumda yazılım desteği vermeyeceğiz" dediğini mutlaka öğrenmem lazım ,sevgilihocam hiçbir şekilde yükleme yapamadım,istanbuldan kart siparişi verdim.destekleriniz için teşekkür ederim saygılar.
Bu arada sevgili
bilgileri verirsen yardımcı oluruz.17mb211s anakart smart güncelleme yapabilirmiyiz.