Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Bu kart için elimde başka yazılım yok.sorun aynı şekilde dostum panel saliseyle ışık veriyor kapanıyor
yazılımı atıyor muhtemelen usb ye dvr diye klasör atıyor ama açılacakken öyle bir sorun var
Bu kart için elimde başka yazılım yok.sorun aynı şekilde dostum panel saliseyle ışık veriyor kapanıyor
yazılımı atıyor muhtemelen usb ye dvr diye klasör atıyor ama açılacakken öyle bir sorun var
by_trol administrator yardımcı olabilir mi acaba https://tavsiyeforumu.com/konu/tvision-40te8000-guncellerken-coktu.14052/page-2#posts burada baya çözüm sunmuş amaBu kart için elimde başka yazılım yok.
arşivi ortak kullanıyoruz. Yeni kartın seri numarası olsaydı daha uyumlu yazılım belki bulabilirdik.by_trol administrator yardımcı olabilir mi acaba https://tavsiyeforumu.com/konu/tvision-40te8000-guncellerken-coktu.14052/page-2#posts burada baya çözüm sunmuş ama
yeni kart derken ne demek istedin, kart değişimi olmadı.arşivi ortak kullanıyoruz. Yeni kartın seri numarası olsaydı daha uyumlu yazılım belki bulabilirdik.
Seni başkasıyla karıştırdım. Elimizdeki tek yazılımı verdim yazılım yüklenirken flash belleği kontrol et lambası sürekli yanıp sönmesi lazımyeni kart derken ne demek istedin, kart değişimi olmadı.
Ledlerde sorun oluşacak diyeceğim ama sanki oluşmuş gibi görünüyor,tv led değişimi yapılması lazım sanki(şahsi görüşümdür,yanılıyor olabilirim)
merhabalar yazılım güncelleme talep ediyorum
DVR klasörünü atması standarttır.farklı usb bellek ile de denemelisin ,bellek boyutu çok büyük olmasın,en fazla 16gb lik yeter,FAT32 olarak biçimlendirilirken MBR olarak formatlanmalı,bootable olmamalı yoksa tv belleği görmez ve yazılım yüklenmezsorun aynı şekilde dostum panel saliseyle ışık veriyor kapanıyor
bu dediklerini yaptım dostum, usb flashladı yanıp yanıp söndü sonra durdu kapandı açıldı muhtemelen yine bir salise ışık geldi ekrana sonra gitti kapandıDVR klasörünü atması standarttır.farklı usb bellek ile de denemelisin ,bellek boyutu çok büyük olmasın,en fazla 16gb lik yeter,FAT32 olarak biçimlendirilirken MBR olarak formatlanmalı,bootable olmamalı yoksa tv belleği görmez ve yazılım yüklenmez
O zaman kart değişecek gibi görünüyor, yoksa yazılımı alırdı tv (şahsi görüşümdür kart değiştirilmesi olayı) , tv boyuna reset atıyorsa kartta sıkıntı olabilir anlamında yazdımbu dediklerini yaptım dostum, usb flashladı yanıp yanıp söndü sonra durdu kapandı açıldı muhtemelen yine bir salise ışık geldi ekrana sonra gitti kapandı
güncelleme yazılımı verildi.
USTAM YOUTUBE SORUNU İÇİN YAZILIM RİCA EDEBİLİRMİYİM(YOUTUBE AÇILIYOR AMA İLERLEMİYOR)
Merhaba efendim vestel logo yazılımı var mı acaba TV de herhangi bir sorun yok sadece açılışta logo gelmiyor o nedenle yazılım varsa eğer ilgilenebilir misiniz. Çok teşekkür ederim
Merhaba efendim vestel logo yazılımı var mı acaba TV de herhangi bir sorun yok. Açılışta logo gelmiyor o nedenle yazılım varsa eğer ilgilenebilir misiniz rica etsem kolay gelsin