Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
güncel yazılım verildi.Bazı kanallarda sinyal alamıyorum. Bazı arkadaşlar güncellemeyle düzeldiğini söylemiş, o yüzden yazılım atmak istiyorum.
güncel yazılım verildi.Bazı kanallarda sinyal alamıyorum. Bazı arkadaşlar güncellemeyle düzeldiğini söylemiş, o yüzden yazılım atmak istiyorum.
güncelleme yazılımı verildi.
Merhaba...
Westwood televizyonum için mümkünse Vestel'e çevirecek yazılım değilse güncel yazılım alabilir miyim? TRT İzle gibi uygulamalar yavaş yavaş azalıyor
konunun ilk mesajını okursanız yardımcı oluruz.merhaba vestel tv mizde mb82S ve 17mb82 yazılımlar mevcut bu tvlerin güncellenmesi gerek
sayısal karasal ve uydu aynı kanal listasinde gözükmüyor buyüzden yazılım yüseltmem gerekli yardımcı olabilecek
arkadaş var mıdır
saygılarımla
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLERmerhaba vestel tv mizde mb82S ve 17mb82 yazılımlar mevcut bu tvlerin güncellenmesi gerek
sayısal karasal ve uydu aynı kanal listasinde gözükmüyor buyüzden yazılım yüseltmem gerekli yardımcı olabilecek
arkadaş var mıdır
saygılarımla
youtube acılmıyorKonunun 1. mesajında sizden istenilen bilgileri buraya ekleyin.
bas ka çözümüü yokmuyoutube acılmıyor
Bu konunun 1 sayfasında yer alan açıklamayı okudunuz mu.?youtube acılmıyor
bas ka çözümüü yokmu
evet okudum eğer bir problem çıkarsa sorumluluk benimBu konunun 1 sayfasında yer alan açıklamayı okudunuz mu.?
başka önerebileginiz bilgi var mıBu konunun 1 sayfasında yer alan açıklamayı okudunuz mu.?
Anlayarak okuduğunuzdan emin değilim. Size yazılımı neye göre vereceğim.!evet okudum eğer bir problem çıkarsa sorumluluk benim
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLERevet okudum eğer bir problem çıkarsa sorumluluk benim
başka önerebileginiz bilgi var mı
Üstat işin özetini yazdım.Anlayarak okuduğunuzdan emin değilim. Size yazılımı neye göre vereceğim.!
mb96 yazılımı lazım tvmi güncellemek içinAnlayarak okuduğunuzdan emin değilim. Size yazılımı neye göre vereceğim.!
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLERmb96 yazılımı lazım tvmi güncellemek için