Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,776
güncelleme yazılımı verildi.![]()
rica etsem güncelleme verirmisiniz
sadece size bildirim yoluyla gönderilen yazılımı indirebilirsiniz.![]()
Hala indirme ile alakalı hata veriyor buraya yönlendiriyor
merhaba yazılımı indiremedim bi sorun var sanırım tekrar gönderim yapabilirmisinizYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada
merhaba verdiğiniz yazılımı yüklüyorum yazılım güncellemede başarısız oldu diyor verdiğiniz yazılımYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada
yazılımı nasıl yüklüyorsunuz.?merhaba yazılımı indiremedim bi sorun var sanırım tekrar gönderim yapabilirmisiniz
merhaba verdiğiniz yazılımı yüklüyorum yazılım güncellemede başarısız oldu diyor verdiğiniz yazılım
MB100 V2.15.25
TV'deki sorun nedir.?Full yazılım talebinde bulunuyorum.![]()
![]()
Bazı kanallarda sinyal alamıyorum. Bazı arkadaşlar güncellemeyle düzeldiğini söylemiş, o yüzden yazılım atmak istiyorum.TV'deki sorun nedir.?
güncel yazılım verildi.Bazı kanallarda sinyal alamıyorum. Bazı arkadaşlar güncellemeyle düzeldiğini söylemiş, o yüzden yazılım atmak istiyorum.
Merhaba...
Westwood televizyonum için mümkünse Vestel'e çevirecek yazılım değilse güncel yazılım alabilir miyim? TRT İzle gibi uygulamalar yavaş yavaş azalıyor
konunun ilk mesajını okursanız yardımcı oluruz.merhaba vestel tv mizde mb82S ve 17mb82 yazılımlar mevcut bu tvlerin güncellenmesi gerek
sayısal karasal ve uydu aynı kanal listasinde gözükmüyor buyüzden yazılım yüseltmem gerekli yardımcı olabilecek
arkadaş var mıdır
saygılarımla