Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Konunun 1. mesajında sizden istenilen bilgileri buraya ekleyin.tv güncelleme varmı mb96 için
Konunun 1. mesajında sizden istenilen bilgileri buraya ekleyin.tv güncelleme varmı mb96 için
full yazılım verildi.vestel
model no : satellite 39pf5065 39" LED TV yazılımı lazım.
vestel y
azısı gelip gidiyordu, sanırım yanlış yazılım attım, tv açılıyor vestel yazısı gelmeden siyah ekranda kalıyor
Size kurtarma yazılımı verilmiş.?TV açılıyor, logo geliyor sonra kapanıyor.
güncelleme yazılımı verildi.Merhabalar,
Vestel "V.056.1.0 -- MB211" için güncelleme yazılımı rica edebilir miyim
güncelleme yazılımı verildi.Merhaba vestel televizyon kullanıyorum anakartı mb100 fotoğraftada göründüğü için bütün yazılımları talep ediyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Merhaba vestel televizyon kullanıyorum anakartı mb100 fotoğraftada göründüğü için bütün yazılımları talep ediyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
yazılım verildi.17mb82 güncel yazılım lazım
17mb82 güncel yazılım lazım
güncelleme yazılımı bildirim olarak tarafınıza gönderildi.güncellemeyi nasıl indirebilirim?
Resimde görülmesi gereken en önemli yerde pencereden ışık yansıması var.selamlar mb100 daha güncel stabil yazılımımız varmı vestel 48 ua 9300 tv modelim şuanki yazılım fotografta parlama olmus kusura bakmayın V0.1.34.25
Resimde görülmesi gereken en önemli yerde pencereden ışık yansıması var. açıklama kısmına ışık vuran yerde yazan program versiyonunu yazmıştım