Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,958
Konunun 1. mesajında sizden istenilen bilgileri buraya ekleyin.tv güncelleme varmı mb96 için
Konunun 1. mesajında sizden istenilen bilgileri buraya ekleyin.tv güncelleme varmı mb96 için
full yazılım verildi.vestel
model no : satellite 39pf5065 39" LED TV yazılımı lazım.
vestel y
![]()
azısı gelip gidiyordu, sanırım yanlış yazılım attım, tv açılıyor vestel yazısı gelmeden siyah ekranda kalıyor
Size kurtarma yazılımı verilmiş.?TV açılıyor, logo geliyor sonra kapanıyor.
![]()
güncelleme yazılımı verildi.Merhabalar,
Vestel "V.056.1.0 -- MB211" için güncelleme yazılımı rica edebilir miyim
güncelleme yazılımı verildi.Merhaba vestel televizyon kullanıyorum anakartı mb100 fotoğraftada göründüğü için bütün yazılımları talep ediyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
![]()
Merhaba vestel televizyon kullanıyorum anakartı mb100 fotoğraftada göründüğü için bütün yazılımları talep ediyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
![]()
yazılım verildi.17mb82 güncel yazılım lazım
17mb82 güncel yazılım lazım
![]()
güncelleme yazılımı bildirim olarak tarafınıza gönderildi.güncellemeyi nasıl indirebilirim?![]()
Resimde görülmesi gereken en önemli yerde pencereden ışık yansıması var.selamlar mb100 daha güncel stabil yazılımımız varmı vestel 48 ua 9300 tv modelim şuanki yazılım fotografta parlama olmus kusura bakmayın V0.1.34.25
![]()
Resimde görülmesi gereken en önemli yerde pencereden ışık yansıması var. açıklama kısmına ışık vuran yerde yazan program versiyonunu yazmıştım