Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

selamlar mb100 daha güncel stabil yazılımımız varmı vestel 48 ua 9300 tv modelim şuanki yazılım fotografta parlama olmus kusura bakmayın V0.1.34.25
1718099614589.jpg
Resimde görülmesi gereken en önemli yerde pencereden ışık yansıması var.

Resimde görülmesi gereken en önemli yerde pencereden ışık yansıması var. açıklama kısmına ışık vuran yerde yazan program versiyonunu yazmıştım

parlak olan yerdeki versiyon V0.1.34.25

17180996145899ef24f56a3dad935.jpg

IMG_20230724_014207a4f11a8e112b57b0.jpg

Son düzenleme:
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
yazısı ile karşılaşıyorum cözümü nedir acaba

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
nasıl indirme yapabilirim

IMG_20240611_231434_950.jpg

güncelleme için yazılım paylaşırmısınız. iptv çalıştırmak istiyorum.

kardeş bak en altta kocaman kırımızı harflerle yazı var forumun en altında orayı okumadanmı yazdın çözümü orda yazılı bizahmet oku

Sayfa altında mesaj yazılan bölümün hemen üstü başlık gibi görünür orada ne yapmanız gerektiği yazıyor.

https://tavsiyeforumu.com/konu/tvision-40te8000-guncellerken-coktu.14052/ bu konudaki link işimi görecekti link çökmüş bu yazılım lazım

taslak metinlere göre yazılım isteyemiyorum çünkü tv yi açtığımda panale ışık gelip gidiyor tv açılmıyor durduk yere oldu muhtemelen güncellenemedi diye tahmin ediyorum ses var görüntü yoktu, https://tavsiyeforumu.com/konu/tvision-40te8000-guncellerken-coktu.14052/ bu linkteki mb90_d8l_en.bin dosyası işimi görür diye tahmin ediyorum eğer sizde daha faydalı bir çözüm var ise yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler

Son düzenleme:
kardeş bak en altta kocaman kırımızı harflerle yazı var forumun en altında orayı okumadanmı yazdın çözümü orda yazılı bizahmet oku
bu mesajı atana kadar yardımcı olsaydın sorunumu çözmüş olurdum.Zaten okuyup yapamadığın için yardım isteme gereğinde bulunmuştum

WhatsApp-Image-2024-06-12-at-23.06.34.jpg

yazılım güncellemesi talep ediyorum.

Son düzenleme:
https://tavsiyeforumu.com/konu/tvision-40te8000-guncellerken-coktu.14052/ bu konudaki link işimi görecekti link çökmüş bu yazılım lazım

taslak metinlere göre yazılım isteyemiyorum çünkü tv yi açtığımda panale ışık gelip gidiyor tv açılmıyor durduk yere oldu muhtemelen güncellenemedi diye tahmin ediyorum ses var görüntü yoktu, https://tavsiyeforumu.com/konu/tvision-40te8000-guncellerken-coktu.14052/ bu linkteki mb90_d8l_en.bin dosyası işimi görür diye tahmin ediyorum eğer sizde daha faydalı bir çözüm var ise yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler
Taslağa göre senin durumundakiler için 1 ve 1A maddesi var.linkteki dosya işini görmez :ok

bu mesajı atana kadar yardımcı olsaydın sorunumu çözmüş olurdum.Zaten okuyup yapamadığın için yardım isteme gereğinde bulunmuştum

Tobacconun dediği doğrudur, konunun ilk mesajında da var neler lazım diye.Verdiğin fotoğraf ile maalesef tvye yazılım verilemez, :ok

Yazılım konusunda size yardımcı olacak iki kişi var. tobacco yazılıma ulaşabilmeniz için yapmanız gerekenleri yazmış siz yardım etseydiniz cevabını yazmışsınız.

Geri
Üst Alt