Youtube not playing videosWhat problem does the TV have?
Youtube not playing videosWhat problem does the TV have?
Merhaba,tv'niz de güncel yazılım yüklü.
Tv sıfırlamayı denediniz mi.?Merhaba,
Cevabınız için teşekkürler. Peki bu anakart guncellemesi yada uygulama sürümü diye bir bölüm var ayarlarda onun güncellemesi gibi bir dosya varmı ayrıca. Neden istiyorum, çünkü tv de bir sorun var ses sistemi bağlı ve tv kapanıp acıldıktan sonra ses gitmesi gibi bir sorun var. Belki buna bir çözüm sağlar diye soruyorum.
You did not write what TV model it is. If it is non-Vestel, the software is below. It is installed with MENU 1505.Youtube not playing videos
Evet fabrika ayarlarına döndürdüm ama gene aynı tv kapanıp acıldıktan sonra eArc den bağlı ses sisteminden ses gelmiyor. Sonra biraz ayarlarla vs. oynuyorum tekrar kapayıp açıyorum biraz uğraş sonunda geliyor tekrar ses. Bende sonra sizin siteyi buldum araştırırken bu anakart guncelleme yada çekirdek güncelleme gibi şeyler gördüm açıkçası ne olduklarını daha araştırıyorum ama belki bir yararı olur düzelir diye düşündüm ve size sordum.Tv sıfırlamayı denediniz mi.?
tv'nin sürümü eski olsaydı core-çekirdek güncellemesi verecektim fakat cihazınız en güncel yazılım yüklü.Evet fabrika ayarlarına döndürdüm ama gene aynı tv kapanıp acıldıktan sonra eArc den bağlı ses sisteminden ses gelmiyor. Sonra biraz ayarlarla vs. oynuyorum tekrar kapayıp açıyorum biraz uğraş sonunda geliyor tekrar ses. Bende sonra sizin siteyi buldum araştırırken bu anakart guncelleme yada çekirdek güncelleme gibi şeyler gördüm açıkçası ne olduklarını daha araştırıyorum ama belki bir yararı olur düzelir diye düşündüm ve size sordum.
peki bu anakart update dosyasını verebilir misiniz? anladığım kadarıyla bios update gibi bisey bu tv ler için. Belki onun bi yardımı olur.tv'nin sürümü eski olsaydı core-çekirdek güncellemesi verecektim fakat cihazınız en güncel yazılım yüklü.
By_Trol
Tv yazılımı güncel, henüz update (çekirdek dahil) yazılımı verilmemiştir, verilmiş olsa mutlaka sana verilirdipeki bu anakart update dosyasını verebilir misiniz? anladığım kadarıyla bios update gibi bisey bu tv ler için. Belki onun bi yardımı olur.
Kusura bakmayın ama maalesef anlamadım dediğinizi ve pekte bilgili sayılmam bu konularda. Verilmemiş ne demek kim tarafından verilmedi ve verilmiş olsa nereden nasıl verilecekti.Tv yazılımı güncel, henüz update (çekirdek dahil) yazılımı verilmemiştir, verilmiş olsa mutlaka sana verilirdi
Yazılımı firma verir, bazen kişiye özel verilir mail yolu ile bazen seri no girerek alınır(firmadan), yani tv yazılımı güncel olduğundan yüklenen yazılımdan daha günceli henüz çıkmadı anlamında yazdımKusura bakmayın ama maalesef anlamadım dediğinizi ve pekte bilgili sayılmam bu konularda. Verilmemiş ne demek kim tarafından verilmedi ve verilmiş olsa nereden nasıl verilecekti.
Anladım, teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Yazılımı firma verir, bazen kişiye özel verilir mail yolu ile bazen seri no girerek alınır(firmadan), yani tv yazılımı güncel olduğundan yüklenen yazılımdan daha günceli henüz çıkmadı anlamında yazdım
Kişiye özel olarak da genelde kullanıcı mail ile yazılım istiyor(du), firma da mail ile yolluyordu yazılımı(şimdi aynı yöntemi uyguluyorlar mı bilmiyorum)
Yazdığın cevabın hemen altında sorduğun sorunun cevabı var(dı), oradaki ilgili konuya tıklayıp okuman yeterli idiSeg tv 40sc5600 no, 7926185 seri numaralı televizyon açılmıyor. Seg tv yazısı çıkıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor ve tekrar siyah ekran oluyor. Ne yapmam lazım? (yazılımı buldum ama şndirme talebinde bulunman lazım yazıyor)