Yazdığın cevabın hemen altında sorduğun sorunun cevabı var(dı), oradaki ilgili konuya tıklayıp okuman yeterli idiSeg tv 40sc5600 no, 7926185 seri numaralı televizyon açılmıyor. Seg tv yazısı çıkıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor ve tekrar siyah ekran oluyor. Ne yapmam lazım? (yazılımı buldum ama şndirme talebinde bulunman lazım yazıyor)

tv de parça değişimi yapılmamışsa full yazılım konusunda arkasındaki etiketi paylaşın.Seg tv 40sc5600 no, 7926185 seri numaralı televizyon açılmıyor. Seg tv yazısı çıkıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor ve tekrar siyah ekran oluyor. Ne yapmam lazım? (yazılımı buldum ama şndirme talebinde bulunman lazım yazıyor)
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
Etiket böyle.
Çok teşekkür ederim. Tv düzeldi.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Merhaba güncelleme yazılımını nerden indirebilirimGüncelleme Yazılımı için indirme yetkisi verildi.
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim. Tv düzeldi.
YAPMANIZ GEREKENLERMerhaba güncelleme yazılımını nerden indirebilirim
Bu sayfanın altındaki yazışma bölümünün üzerindeki notu okuyunuz.17mb140 yazılımarıyorum 50 hl520
Attığın yazılımı nereden indirdinvestel
model no : satellite 39pf5065 39" LED TV yazılımı lazım.
vestel y
azısı gelip gidiyordu, sanırım yanlış yazılım attım, tv açılıyor vestel yazısı gelmeden siyah ekranda kalıyor