kurtarma yazılımı verildi.![]()
Merhabâ vestel yazısı çıkıyo geri kapanıyo yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Satellite 32hb5000 32 vestel marka seri no:8007201801260
kurtarma yazılımı verildi bildirim çanından ulaşabilirsin. MB140 kart flash bellek seçer yazılımı almaz başka flash dene.merhaba, seg logusu geliyor ve kapanıyor. destek rica ederim.
![]()
yetki tanımlaması yapılmadan yazılım indiremezsiniz. Şİmdi bildirim çanını kontrol edin size gönderilen yazılımı indirebilirsiniz.yazılımı nasıl indireceğim bir türlü indiremiyorum televizyon bu
![]()
Merhaba 48fd 7300 televizyonum var tv+ kullanmak istiyorum sitesinde tv uyumlu gözüküyor ama televizyonumda yok nasıl kurabilirim yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler
![]()
Merhaba 48fd 7300 televizyonum var tv+ kullanmak istiyorum sitesinde tv uyumlu gözüküyor ama televizyonumda yok nasıl kurabilirim yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler
![]()
Yazılım güncel görünüyor smart menüde varsa kullanabilirsiniz. Yoksa maalesefMerhaba 48fd 7300 televizyonum var tv+ kullanmak istiyorum sitesinde tv uyumlu gözüküyor ama televizyonumda yok nasıl kurabilirim yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler
![]()
![]()
Sayfanın altında yazışma yapılan bölümün hemen üstü " Televizyon Yazılım Talebi" Yazıyor orayı okuyunuz.merhaba mb96 için yazılım araıyorum model vestel 40fa7100
merhaba mb96 için yazılım araıyorum model vestel 40fa7100
Look:Hello, I just need the sample content of usb_auto_update_G7P.txt file for MB110 as I need to copy software from one TV to other one. Both TVs are exactly same, but for some reason, one TV is behaving strange. Thank you very much in advance.