kurtarma yazılımı verildi.
Merhabâ vestel yazısı çıkıyo geri kapanıyo yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Satellite 32hb5000 32 vestel marka seri no:8007201801260
kurtarma yazılımı verildi bildirim çanından ulaşabilirsin. MB140 kart flash bellek seçer yazılımı almaz başka flash dene.merhaba, seg logusu geliyor ve kapanıyor. destek rica ederim.
yetki tanımlaması yapılmadan yazılım indiremezsiniz. Şİmdi bildirim çanını kontrol edin size gönderilen yazılımı indirebilirsiniz.yazılımı nasıl indireceğim bir türlü indiremiyorum televizyon bu
By_TrolMerhaba 48fd 7300 televizyonum var tv+ kullanmak istiyorum sitesinde tv uyumlu gözüküyor ama televizyonumda yok nasıl kurabilirim yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler
Merhaba 48fd 7300 televizyonum var tv+ kullanmak istiyorum sitesinde tv uyumlu gözüküyor ama televizyonumda yok nasıl kurabilirim yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler
Yazılım güncel görünüyor smart menüde varsa kullanabilirsiniz. Yoksa maalesefMerhaba 48fd 7300 televizyonum var tv+ kullanmak istiyorum sitesinde tv uyumlu gözüküyor ama televizyonumda yok nasıl kurabilirim yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler
Merhaba 48fd 7300 televizyonum var tv+ kullanmak istiyorum sitesinde tv uyumlu gözüküyor ama televizyonumda yok nasıl kurabilirim yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler
Sayfanın altında yazışma yapılan bölümün hemen üstü " Televizyon Yazılım Talebi" Yazıyor orayı okuyunuz.merhaba mb96 için yazılım araıyorum model vestel 40fa7100
merhaba mb96 için yazılım araıyorum model vestel 40fa7100
Look:Hello, I just need the sample content of usb_auto_update_G7P.txt file for MB110 as I need to copy software from one TV to other one. Both TVs are exactly same, but for some reason, one TV is behaving strange. Thank you very much in advance.