İlk kurulum yaptım düzelmedi.İlk kuruluma dönderin.
Çözmeye çalışırım biraz bekleyin.İlk kurulum yaptım düzelmedi.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
yazılım bulamıyorum vestel yazısında kalıyor yardımcı olablirmsinz
Selamlar
Yardımcı olursanız sevinirim.
Menü(home)
![]()
![]()
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, bytrol yetkilendirdi ve TV çalışır duruma geldi sonuç mükemmelsana zahmet etiketi buraya yüklermisin.
yazılım verildi yazmışsınız nasıl ulaşırım bulamadımdaYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Dear Yoko. I'm sorry to bother you again. Tv is working but there is problem with Menu items .Some icons are missing. I was thinking that the tv is in a hotel mode but No. I loaded the software on two boards and both show the same. Can You provide another soft? Thank You in advance.Thank You very much!!![]()
I gave everything I have.Dear Yoko. I'm sorry to bother you again. Tv is working but there is problem with Menu items .Some icons are missing. I was thinking that the tv is in a hotel mode but No. I loaded the software on two boards and both show the same. Can You provide another soft? Thank You in advance.
![]()
![]()
Ustam elinize sağlık gayet güzel çalışıyor menü de daha güzel olmuş teşekkür ederim. Ustam ayrıca uygulama versiyonunu değiştirme yada yükseltme şansı var mı, trt nin dijital platformu olan tabii yi yükleyebilir miyiz?Güncelleme yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.