Model bazında yazılım verilebildiğini ne gördüm ne de duydum.Merhaba, Vestel 55UA8300 televizyonum açılırken Vestel logosu sonrası görüntü kayboluyor sadece ses geliyor. Yazılımı yeniden yüklemek sorunu çözer mi bilmiyorum fakat denemek istiyorum. Seri numarası şu an elimde değil (televizyon farklı lokasyonda), fakat forumdaki bazı başlıklarda gördüğüm kadarıyla "17MB120 NETFLİX V2.45.12.1" yazılımı bu modelle uyumlu imiş. İndirme yetkisi verirseniz sevinirim.
senin televizyonunda hangi yazılımın yüklü olduğunu bilmeden nasıl yazılım verebilirim.Merhaba hocam mb100 en son güncelleme lazım iyi akşamlar.
Ustam gönderdiğiniz yazılımı yükledim herşey çok güzel ancak netflix i denemedim yazmıştım ki (netflix hariç tüm internet tv programları çalışıyor) netflix i açınca ana sayfa açılıyor her şey normal fakat herhangi bir şey şeçip oynat deyince görüntü kayboluyor ses var.Güncelleme yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
TV sıfırlayıp tekrar kurulum yapın.Ustam gönderdiğiniz yazılımı yükledim herşey çok güzel ancak netflix i denemedim yazmıştım ki (netflix hariç tüm internet tv programları çalışıyor) netflix i açınca ana sayfa açılıyor her şey normal fakat herhangi bir şey şeçip oynat deyince görüntü kayboluyor ses var.
![]()
![]()
![]()
Model bazında yazılım verilebildiğini ne gördüm ne de duydum.
Keşke biraz daha saygı çerçevesinde yanıt verseniz. Herkes sizin kadar hakim olmak zorunda değil bu konulara. Bugün televizyonun olduğu lokasyona gittim seri numarasına bakmak için. Seri numarasını da öğrendim, buraya yazmaya geldim fakat şu muameleden sonra vazgeçtim. Sizden gelecek yardım Allah'tan gelsin. İyi forumlar.senin televizyonunda hangi yazılımın yüklü olduğunu bilmeden nasıl yazılım verebilirim.
her gün onlarca insana 1 kuruş beklenti içine girmeden yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu zamanı sosyal, aile hayatımızdan çalarak elde ediyoruz.Keşke biraz daha saygı çerçevesinde yanıt verseniz. Herkes sizin kadar hakim olmak zorunda değil bu konulara. Bugün televizyonun olduğu lokasyona gittim seri numarasına bakmak için. Seri numarasını da öğrendim, buraya yazmaya geldim fakat şu muameleden sonra vazgeçtim. Sizden gelecek yardım Allah'tan gelsin. İyi forumlar.
güncelleme yazılımı verildi.Merhaba 17mb96 youtube yazılımını bir türlü göremedim nereden indirebilirim
youtube sorunu yaşıyorum lütfen v3.7.6y core yazılım linki verebilirmisiniz.
![]()
kurtarma yazılımı verildi.![]()
Merhabâ vestel yazısı çıkıyo geri kapanıyo yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Satellite 32hb5000 32 vestel marka seri no:8007201801260
kurtarma yazılımı verildi bildirim çanından ulaşabilirsin. MB140 kart flash bellek seçer yazılımı almaz başka flash dene.merhaba, seg logusu geliyor ve kapanıyor. destek rica ederim.
![]()