GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
gönderdim kardeşim
İşte bu kadar, Güncelleme yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyin.
gönderdim kardeşim
kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun şimdi yaptım oldu youtube açılıyor... emeğine sağlık çok teşekkür edriemİşte bu kadar, Güncelleme yazılımı verildi. Talimata uygun şekilde yükleyin.
Linkteki yazıyı okuyun istenilen bilgileri sağlarsanız uygun yazılım varsa yardımcı oluruz.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
tv'de güncel yazılım yüklü
güncelleme yazılımı verildi.
merhabalar yazılım güncelleme talep ediyorum
full yazılım verildi. yükleyip sonucu bildirin.
1- tv orjinal hiç müdahale yapılmadı,
1a- arkadaki etiket resmini paylaştım,
2-anakart değişmedi,
3-panel değişimi olmadı
4-tv yi fişe takıldığında kumandadan tuşa basınca kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor sonra panele 1 saniyeden de daha az sürede ışık gelip gidiyor, görüntü gelmiyor, sonra muhtemelen tekrar başlatıyor yine kırmızı ışık yanıp sönüyor sonra panel 1 saniye parlayıp kapanıyor, böyle sonsuz döngü, nasıl çözülür bilemiyorum.
hocam mesaj şeklinde mi verildi nasıl indirebilirimfull yazılım verildi. yükleyip sonucu bildirin.
bildirim yoluyla gönderiyoruz. Sağ üstteki çanı kontrol edin.hocam mesaj şeklinde mi verildi nasıl indirebilirim
sorun aynı şekilde dostum panel saliseyle ışık veriyor kapanıyorbildirim yoluyla gönderiyoruz. Sağ üstteki çanı kontrol edin.
yazılımı atıyor muhtemelen usb ye dvr diye klasör atıyor ama açılacakken öyle bir sorun varsorun aynı şekilde dostum panel saliseyle ışık veriyor kapanıyor