tobacco
Süper Üye
- 5 Ara 2020
- 562
- 36
yapabilirsin17mb211s anakart smart güncelleme yapabilirmiyiz.
öteki konuda yazdım burada yazmayayım17MB70 LTA460HJ14 YAZILIMINA İİHTİYACIM VAR
yapabilirsin17mb211s anakart smart güncelleme yapabilirmiyiz.
öteki konuda yazdım burada yazmayayım17MB70 LTA460HJ14 YAZILIMINA İİHTİYACIM VAR
İki adet ana yazılım konusu var ilk mesajları okuyunuz. Mesaj yazmak için kullandığınız alanın üstünde de bilgilendirme var.17MB70 LTA460HJ14 YAZILIMINA İİHTİYACIM VAR
İki adet ana yazılım konusu var ilk mesajları okuyunuz. Mesaj yazmak için kullandığınız alanın üstünde de bilgilendirme var.ustalar merhaba 32sch5630 için hangi yazılımı önerirsiniz
İki adet ana yazılım konusu var ilk mesajları okuyunuz. Mesaj yazmak için kullandığınız alanın üstünde de bilgilendirme var.17mb211s anakart smart güncelleme yapabilirmiyiz.
yazılım indirmeyi talep ediyorum.
Arkadaşlar bizler müneccim değiliz. Konunun 1. mesajı okuyup öyle yardım isteyin.yazılım cıkmıyor
üstad cihazında hangi kart hangi üretim kodu olduğunu nereden bileceğim.!32R4011H yazılım lazım Regal kendi kendine açılıp kapanma yapıyo
yazılım verildi.![]()
![]()
Merhaba,
Vestel logo dan sonra açılmıyor. resetliyor. Kurtarma yazılımı ihtiyacım var. Teşekkürler
Ana kartın ve üzerindeki etiketin net resmini buraya ekleyin48fx410f model finlux tv acilis logosu cikiyor sonra kapaniyor iki kere tekrarlayip stand by konumuna geciyor ne yapmak lazim yardimci olursaniz sevinirim sn9517792 800002