TV de ne sıkıntı var

Problem nedirGÜNCEL YAZILIMA HİTİYACIM VAR![]()

Merhabalar abilerim MB96 CORE V376S YAZILIMI YÜKLEDİM TV IŞIĞI YANIYOR AMA HİÇ AÇILMIYOR YARDIMCI OLABİLECEK VARMI GARANTİSİ YOKTUR
Sabit yanan ışık hangisi tv ön kısmındaki led mi?![]()
Merhabalar abilerim MB96 CORE V376S YAZILIMI YÜKLEDİM TV IŞIĞI YANIYOR AMA HİÇ AÇILMIYOR YARDIMCI OLABİLECEK VARMI GARANTİSİ YOKTUR
EvetSabit yanan ışık hangisi tv ön kısmındaki led mi?
Evet kırmızı ledSabit yanan ışık hangisi tv ön kısmındaki led mi?
Evet kırmızıSabit yanan ışık hangisi tv ön kısmındaki led mi?
bu da arkadaşım tv için gereken yazılım varmı ??
![]()
![]()
Kumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz.Evet
![]()
Evet kırmızı led
Evet kırmızı
upgrade_mb90.bin. Yazılımı yükledim YouTube çalışmıyorduMb96 Kurtarma yazılımı yok hiçbir zaman olmadı tv deki sorun nedir?
Ne yapabilirim kart mı değişmeliKumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz.
sabit yanmıyor yanıp sönüyor ama VEstel Logosunda bekliyor.Kumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz.
Tv etiket başka bir tv ye ait servis menü resimleri başka tv ye ait bu şekildeki yanlış bilgilere yazılım verilemez.benim tv içinde kurtarma yazılımı lazım !!!
![]()
Bu forumdan size hiç yazılım verilmemiş yanlış yazılım yüklemiş olabilirsiniz az önce de yazmıştım. Kumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz. Ana kart değişecekupgrade_mb90.bin. Yazılımı yükledim YouTube çalışmıyordu
Ne yapabilirim kart mı değişmeli
Bu forumdan size hiç yazılım verilmemiş yanlış yazılım yüklemiş olabilirsiniz az önce de yazmıştım. Kumanda üzerinden veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin çalışmıyor Işık sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz. Ana kart değişecek
Tv etiket başka bir tv ye ait servis menü resimleri başka tv ye ait bu şekildeki yanlış bilgilere yazılım verilemez.