Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

ee9549a7-fa9b-4491-aaaf-bf381da3efe5.jpg

seri no paylaşabilirmisiniz?

indirme konusunda biri destek olabilir mb120 netflix olan güncellemyi indirmek istiyorum anca ktalepte bulunun uyarısı çıkıyor dosya indire bastıktan sonra
merhaba mb120 yazılım indirmek istiyorum netfliks için linke tıkladığım zaman bu sayfaya geri dönüyorum rez

yazılımı indirmek için talepte bulunun diyor ne yapmamız gerek neden bu kadar prsödür uyguluyorsunuz arkadaş tamam emek var açık net ortada bir şey indireceğiz kırk takla attırıyorsunuz
Okuyun;

WhatsApp-Gorsel-2023-11-14-saat-09.49.17_2aa7ed33.jpg

merhabalar tv'panel yazılımı denerken yazılım çöktü full yazılımı yükledim ama çalışmadı dump dosyası yada uygulanacak başka bir yöntem varmıdır.
saygılarımla
Full yazılımı nereden temin ettiniz?

IMG_0068.jpg
IMG_00707c9b6d6c32ecd6fd.jpg

Teşekkür ederim netflix olam gerekli yazılım için talep :)

IMG_0068.jpg
IMG_00707c9b6d6c32ecd6fd.jpg

Teşekkür ederim netflix olam gerekli yazılım için talep :)
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üsttean simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Moderatör bey gerçekten çok teşekkür ederim size yıllardır böyle şeylerden bi haberdim netflix için yeni tv almayı düşünüyordum çok sağolun netflix blutv geldi sorunsuz çalışıyor varolun

Moderatör bey gerçekten çok teşekkür ederim size yıllardır böyle şeylerden bi haberdim netflix için yeni tv almayı düşünüyordum çok sağolun netflix blutv geldi sorunsuz çalışıyor varolun
Rica ederiz. ☺️

Uydulu kart uydurulabilir.
Hdmi için
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
5= Menüyü alta kaydırın alt meü resmini de buraya ekleyin.

cihazın arkasındaki etiketi paylaşırmısın.

vestel servisinden
Bizim buradan paylaşacağımız yazılım da aynı olduğu için full yazılımı yüklemeyi yeniden deneyin. Yükleme sırasında hata yapmıyorsanız donanım yönünden arızanın incelenmesi gerekebilir.

1000099428.jpg
bu cihaza uygun yazılım var mı?

merhabalar 40r6020f için yazılım arıyorum . regal yazısında takılı kaldı . 1 tane yazılım denedim fakat açmadı hızlı hızlı yanıp sönen ışık var . bi fark yok

Geri
Üst Alt