S
serkan4722
Yeni Üye
- 21 Kas 2023
- 5
- 26
indirme konusunda biri destek olabilir mb120 netflix olan güncellemyi indirmek istiyorum anca ktalepte bulunun uyarısı çıkıyor dosya indire bastıktan sonra
Okuyun;merhaba mb120 yazılım indirmek istiyorum netfliks için linke tıkladığım zaman bu sayfaya geri dönüyorum rez
yazılımı indirmek için talepte bulunun diyor ne yapmamız gerek neden bu kadar prsödür uyguluyorsunuz arkadaş tamam emek var açık net ortada bir şey indireceğiz kırk takla attırıyorsunuz
Full yazılımı nereden temin ettiniz?![]()
merhabalar tv'panel yazılımı denerken yazılım çöktü full yazılımı yükledim ama çalışmadı dump dosyası yada uygulanacak başka bir yöntem varmıdır.
saygılarımla

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üsttean simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.![]()
![]()
Teşekkür ederim netflix olam gerekli yazılım için talep![]()
Rica ederiz.Moderatör bey gerçekten çok teşekkür ederim size yıllardır böyle şeylerden bi haberdim netflix için yeni tv almayı düşünüyordum çok sağolun netflix blutv geldi sorunsuz çalışıyor varolun
Uydulu kart uydurulabilir.
Hdmi için
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
5= Menüyü alta kaydırın alt meü resmini de buraya ekleyin.
cihazın arkasındaki etiketi paylaşırmısın.Önemli - Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
arkadaşlar seg tv panel yazılım sonrası mavi yeşil kırmızı döngüye girdi ne yapabilirim full yazılımı gnderen olura sevinirim mudemir5566@gmail.com verdiğiniz yazılım sayesinde tv düzeldi . tekrar tekrar başka belleklerle denedim sonuç mükemmel . emeklerinize çok teşekkürlertavsiyeforumu.com
cihazın arkasındaki etiketi paylaşırmısın.
vestel servisindenFull yazılımı nereden temin ettiniz?
Bizim buradan paylaşacağımız yazılım da aynı olduğu için full yazılımı yüklemeyi yeniden deneyin. Yükleme sırasında hata yapmıyorsanız donanım yönünden arızanın incelenmesi gerekebilir.vestel servisinden