Yes, i would try it.I have full software for 17MB230 panel VES550QNDL-2D-N42J. Do you want to try?
Yes, i would try it.I have full software for 17MB230 panel VES550QNDL-2D-N42J. Do you want to try?
Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.Yes, i would try it.
m. tv açılışta logo da ka
açılmıyorki girebilsek paylaşırız17mb140 finlux tv 32fx420h televizyon için full yazılım istiyorum. tv açılışta logo da kalıyor
Thank you. Is it possible to restore the original software if there is a problem with this ?Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Do you have the original software?Thank you. Is it possible to restore the original software if there is a problem with this ?
I don't have it :( Do you have it ?Do you have the original software?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.Durup dururken televizyon açılınca Vestel yazısında kaldı kırmızı ışığı yanıp sönüyor ne yapmam lazım. Servise götürmeden çözebilir miyim? Uygun konuyu aradım fakat cevap yazılmadığı için tekrar konu açtım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 32 HB 5000. MODELİ
![]()
Çok teşekkür ederim. Bu yazılım televizyon ile uyumlu değil mi? Birde ışık hızlı hızlı yanıp sönünce ok tuşunu bırakın diyor. Fakat TV prize bağlandığı andan itibaren ışığı yanıp sönüyor. Bu farklı bir durum mu acaba ?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Donanım değişikliği yapılmadıysa televizyonunuz mb140 ana karta sahip bu anakartlar flash bellek seçer varsa farklı flash bellek ile deneyin hatta birçok kez deneyin.Çok teşekkür ederim. Bu yazılım televizyon ile uyumlu değil mi? Birde ışık hızlı hızlı yanıp sönünce ok tuşunu bırakın diyor. Fakat TV prize bağlandığı andan itibaren ışığı yanıp sönüyor. Bu farklı bir durum mu acaba ?
5 dk dan fazla bekledim. USB çalışıyor ama televizyondan bu harket yok. Işık hızlı yanıp sönüyor. Ne kadar bekleyeceğim belli mi?Donanım değişikliği yapılmadıysa televizyonunuz mb140 ana karta sahip bu anakartlar flash bellek seçer varsa farklı flash bellek ile deneyin hatta birçok kez deneyin.
Çekirdek yazılım konusuna menü 4725 yaparak çıkan görüntüyü yükleyin.
güncelleme yazılımı verildi.