By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
The repair fee for the TV was 800 Liras, so I asked her if she only bought the motherboard for 800 Liras because the cost seemed low.How much does it make in Euros?.
The repair fee for the TV was 800 Liras, so I asked her if she only bought the motherboard for 800 Liras because the cost seemed low.How much does it make in Euros?.
Çok hesaplı olmuş çıkma mı sıfır mı?Evet anakart ve işçilik ucuz mu?
25 Euro
Ucuz dediğinize göre sanırım çıkma taktı hiç anlamıyorum bu işlerdenÇok hesaplı olmuş çıkma mı sıfır mı?
Belki de yazılım yükledi.Ucuz dediğinize göre sanırım çıkma taktı hiç anlamıyorum bu işlerden
eğer ki kart değişimi yapıldıysa bedava.Çok hesaplı olmuş çıkma mı sıfır mı?
Kartı değiştirdi gördüm ama yeni kart dedieğer ki kart değişimi yapıldıysa bedava.
Yazılımı 300-500 Lira yükleyenler var.eğer ki kart değişimi yapıldıysa bedava.
çıkma kart takılmıştır olsun sorunun 800tl çözüldüyse güzel alışveriş olmuşKartı değiştirdi gördüm ama yeni kart dedi
Neyse tv çalıştığına göre hayırlı olsun.Kartı değiştirdi gördüm ama yeni kart dedi
ÇıkmaHatta artık açılışta Vestel yazmıyor SEG yazıyor
biz bedavaya veriyoruz hatta yazılımları arşivleyebilmek için cebimizden para ödüyoruzYazılımı 300-500 Lira yükleyenler var.
Bazen üye tarafından azarlanıyoruz bile beğenmeyenler var.biz bedavaya veriyoruz hatta yazılımları sunucuda barındırmak için cebimizden para ödüyoruz