Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhabalar, güncel yazılım versiyonu varsa alabilir miyin
![]()
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhabalar, güncel yazılım versiyonu varsa alabilir miyin
![]()
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu yazın.Yazılım yüklemek istiyorum nasıl bulurum yazılımı
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Önce TV' ye Menü > Kurulum > İlk Kurulum yaparak söz konusu özellikleri tekrar test edin!Vestel 42fa7500
Seri numarası 7502140600956
Yazilim bulamiyorum.. miracast surekli kopmaya basladi. Smart bolumde cok yavasladi(wifi veya kablo ilede ayni)
Önce Multi hesaplarla ilgili konudaki size yazılmış mesaja cevap verin!Abi merhabalar 17Mb120 netflix olan sürümü rica etsem verirmisiniz?
![]()
Güncelleme yazılımı verildi. İmza alanındaki notları da okuyarak yükleme sonucunu bildirin.Abi merhabalar 17Mb120 netflix olan sürümü rica etsem verirmisiniz?
![]()
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!merhabaşar 98 sürümü indirmek istiyorum youtube açılmıyo
Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri görsel olarak paylaşın.3 yıldır güncelleme almıyor. Yazılım talep ediyorum. Hiçbir parçası değişmedi herşey orjinal televizyonda hiçbir sıkıntı yok sadece güncelleme gelmiyor
![]()