yazılım yüklenmiyor neden olabilirGüncelleme ysxilimi indirme yetkisi verildi.
Bildirim çanını kontrol edin.
farklı flash bellek deneyin usb 2.0 olmasına dikkat edin.yazılım yüklenmiyor neden olabilir
aynen yaptım ama olmuyor
Mümkün efendim daha önceden de V5 yazılımı V4'e çektim ve sorunum çözüldü. Şimdi diğer televizyonda da downgrade yapacağım onun için yazılımınıza ihtiyacım var.By_Trol yazılım düşürmek mümkün mü.?
denedim olmuyor daha önce ful yazılımı bu flaşla yüklemiştim menüdende denedim oradanda olmuyor farklı flaşda denedim yine olmadı yanlış yazılımı mı yüklemeye calışıyoruzfarklı flash bellek deneyin usb 2.0 olmasına dikkat edin.
Rica ederiz.Full ya
Full yazılımla oldu.
Tv artık çalışıyor.
Teşekkür ederim.
Sizin TV' nizle ilgili özel bir durum söz konusu. By_Trol Ustam, TV versiyonu v0 görünüyor. Ancak verilen Core yazılımı 1.38.23. Trans ihtiyacı var mı? Farklı belleklerle birkaç kez denesin mi üyemiz?denedim olmuyor daha önce ful yazılımı bu flaşla yüklemiştim menüdende denedim oradanda olmuyor farklı flaşda denedim yine olmadı yanlış yazılımı mı yüklemeye calışıyoruz
V1.38.23.0 yerineV1.38.20.0 ı denesek olurmu acaba yada ilk yüklediğim yazılımdanmı kaynaklı yazılımları baştanmı kursak acaba
buda sitede gözüken
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu bildirin.
Rica etsem MB130 V5 Vestel Full yazılımını alabilir miyim?
farklı bellekle denedim biçimlendirip tekrer denedim yine olmadı televizyon acılmıyordu bir yazılım bulup yükledim onda sorun olmadıSizin TV' nizle ilgili özel bir durum söz konusu. By_Trol Ustam, TV versiyonu v0 görünüyor. Ancak verilen Core yazılımı 1.38.23. Trans ihtiyacı var mı? Farklı belleklerle birkaç kez denesin mi üyemiz?
Bu arada kullandığınız bellekleri win8 ve üzerinde formatlıyorsanız, Disk Genius programını kurarak GPT ise MBR' ye dönüştürüp tekrar fat32 format atın. Ancak öncesinde bu mesaja gelecek cevabı bekleyin.
Ben konudan hiç bir şey anlamadım. Siz bu konuda güncelleme yazılımı istediniz, size güncelleme yazılımı verildi. Güncelleme yazılımı ile açılmayan TV' deki sorun çözülmez. Muhtemelen bulduğunuz yazılım full yazılımdı ve probleminizi giderdi. Sizden ricam TV' nin son durumunu bir dahaki sefere daha net şekilde paylaşın. Problem çözüldüğüne göre hayırlı olsun, güle güle kullanın.farklı bellekle denedim biçimlendirip tekrer denedim yine olmadı televizyon acılmıyordu bir yazılım bulup yükledim onda sorun olmadı
yüklediğim yazılımda bu
Cihazin arkasındaki etiketi paylasirmisiniz.
Şu anda sizinle paylaşılan güncelleme yazılımı tavsiye edilen yazılımdır. Versiyon başlangıç numarası uymadığı için risk almanızı istemiyorum. Önce aşağıdaki konuyu inceleyin ve yapmaya çalışın.MB100 v2.7.0.0 son update yazılımmı acaba, onu yükleyebilir miyim.
yazılım sorunu cözdü televizyon acılıyor ama tv menu ve tkgs secenekleri kullanışlı değil eskisi daha iyiydiBen konudan hiç bir şey anlamadım. Siz bu konuda güncelleme yazılımı istediniz, size güncelleme yazılımı verildi. Güncelleme yazılımı ile açılmayan TV' deki sorun çözülmez. Muhtemelen bulduğunuz yazılım full yazılımdı ve probleminizi giderdi. Sizden ricam TV' nin son durumunu bir dahaki sefere daha net şekilde paylaşın. Problem çözüldüğüne göre hayırlı olsun, güle güle kullanın.