bu konunun 1.mesajina gözatın.mb 100 son versiyonu indirmek istiyorum
etiket gönderdim usta yazılım indirmek istiyorum hata veriyor forumda daha önceleri rahat yazılım indiriyorduk simdi hatayla karşılaşıyoruz neden bu hatayı alıyoruz kısıtlamamı var saygılarTV arka etiketinin ve menu 4725 ile açılan servis menüsünün görselini paylaşın.
Güncelleme ysxilimi indirme yetkisi verildi.bu yazılımı yükseltmek istiyorum ama paylasılan linke tıklayınca bi sorunla karşılaşıldı diyor
televizyon acılmıyor du işıgı yanıp sönüyordu bu yazılımı bulup yükledim acıldı ama güncellemek istiyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim
Çoğu kullanıcının gereksiz yere tüm arşivi indirildiğini tespit ettik.etiket gönderdim usta yazılım indirmek istiyorum hata veriyor forumda daha önceleri rahat yazılım indiriyorduk simdi hatayla karşılaşıyoruz neden bu hatayı alıyoruz kısıtlamamı var saygılar
Daha güncel yazılım verdim. kurup sonucu yazarsın.
Merhaba ustam buna modelle göre YouTube yazılımı varmı saygılar
Güncelleme yazılımı verildi. Bildirimi çanını kontrol edin sonucu yazın.Techwood 40uhd3d MB100 güncellemek istiyorum.
Güncelleme yazılımı verildi. Bildirimi çanını kontrol edin sonucu yazın.
Cihazin arkasındaki etiketi paylasirmisiniz.Bu yazılımı denedim, sadece menü rengi vestel oldu. MB100 v2.7.0.0 deneyebilir miyim. Netflix uygulaması yok onun için uğraşıyorum
Full yazılımla oldu.Biraz bekleyin. Son çare full yazılım paylaşacağım.
Olmaz ise zaten servis tarafından müdahale edileceği için son olarak bunu deneyin.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu bildirin.