Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Birinin marketinde olan uygulama diğerinde yok birebir aynı tv olmasına rağmen
Yazılım versiyonları aynı değil mi?

Şu bölümü inceleyin;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Gerekli görecek olursanız konu ile ilgili Vestel ile iletişime geçin.

Önemli Not: Yazılım bölümünü incelerken gözümden kaçmış. Bir üst sürüm görüntülüyorum. Çözüm olması halinde bilgi verin.

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır.

Son düzenleme:
tv23721df21c778cb7.jpg

Güncelleme talep ediyorum.

Merhaba! Bana vestel mb 120 anakarta uygun netflix cekirdek yazilimi lazim indiremiyorum yardimci olurmusunuz 😩

Merhaba! Bana vestel mb 120 anakarta uygun netflix cekirdek yazilimi lazim indiremiyorum yardimci olurmusunuz 😩
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.

IMG_6723.png

bana uygun linkten indirmeye calistigimda boyle bi hata aliyorum indiremiyorum ne yaomam lazim

IMG_6723.png

bana uygun linkten indirmeye calistigimda boyle bi hata aliyorum indiremiyorum ne yaomam lazim
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu yazın!

1692207666628.jpg

bu cıhaza ait youtube acabilen bir yazılım varmı cıhaz youtube olan videoları acamıyor ekran dönüyor oylede kalıyor kolay gelsin
ayrıca yukleme konusunda da bılgılendırme yapabılırmısınız rısk varmı

Son düzenleme:
1692207666628.jpg

bu cıhaza ait youtube acabilen bir yazılım varmı cıhaz youtube olan videoları acamıyor ekran dönüyor oylede kalıyor kolay gelsin
ayrıca yukleme konusunda da bılgılendırme yapabılırmısınız rısk varmı
Mesajınızı güncelleme konusuna taşıdım. Yazılım yükleme işlemi her aşamada risklidir. Bunu göz ardı etmemeniz gerekir.

Cihazın Arka etiket görselini de paylaşır mısınız?

1691922929946.jpg

yazılım atmak ıcın gereklı anlatım ve dosyaları mumkunse dm atabılırmısın rıca etsem

1691922929946.jpg

yazılım atmak ıcın gereklı anlatım ve dosyaları mumkunse dm atabılırmısın rıca etsem
DM yoluyla yazılım paylaşımı prosedürlerimizde bulunmamaktadır. Zaten yazılım indirme yetkisi cihaza özel tanımlanır.

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Geri
Üst Alt