slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Saçma olan kısmını anlamadım?Çok saçma aynı tv abimde var onda var bein connect tod vs bu nasıl oluyor
Saçma olan kısmını anlamadım?Çok saçma aynı tv abimde var onda var bein connect tod vs bu nasıl oluyor
Birinin marketinde olan uygulama diğerinde yok birebir aynı tv olmasına rağmenSaçma olan kısmını anlamadım?
Yazılım versiyonları aynı değil mi?Birinin marketinde olan uygulama diğerinde yok birebir aynı tv olmasına rağmen
Cihaz yurtdışı pazara mı aittir? Güncelleme yazılımı ne için gerekli?
Güncelleme talep ediyorum.
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.Merhaba! Bana vestel mb 120 anakarta uygun netflix cekirdek yazilimi lazim indiremiyorum yardimci olurmusunuz
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu yazın!
bana uygun linkten indirmeye calistigimda boyle bi hata aliyorum indiremiyorum ne yaomam lazim
Konuyu inceleyiniz.
bu cıhaza ait youtube acabilen bir yazılım varmı cıhaz youtube olan videoları acamıyor ekran dönüyor oylede kalıyor kolay gelsin
ayrıca yukleme konusunda da bılgılendırme yapabılırmısınız rısk varmı
Mesajınızı güncelleme konusuna taşıdım. Yazılım yükleme işlemi her aşamada risklidir. Bunu göz ardı etmemeniz gerekir.
bu cıhaza ait youtube acabilen bir yazılım varmı cıhaz youtube olan videoları acamıyor ekran dönüyor oylede kalıyor kolay gelsin
ayrıca yukleme konusunda da bılgılendırme yapabılırmısınız rısk varmı
DM yoluyla yazılım paylaşımı prosedürlerimizde bulunmamaktadır. Zaten yazılım indirme yetkisi cihaza özel tanımlanır.
yazılım atmak ıcın gereklı anlatım ve dosyaları mumkunse dm atabılırmısın rıca etsem