Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Bu çekirdeği B seçeneğinde ki gibi adım adım giderek yaptım. Software update failed diye hata veriyor. Sebebi ne olabilir?
Bildiğim kadarı ile MB96 Anakartlar da farklı olabiliyor. FAZ olayları mevcut. Siz Menü+4725 tuşlayıp görüntüyü burda paylaşırsanız @Ado usta bilgi verecektir :ok

Bildiğim kadarı ile MB96 Anakartlar da farklı olabiliyor. FAZ olayları mevcut. Siz Menü+4725 tuşlayıp görüntüyü burda paylaşırsanız @Ado usta bilgi verecektir :ok

En kısa zmanda fotoğraf çekip yükleyeceğim. Cevap için teşekkür ederim.

Menü resmi bu şekilde. @Ado Bey sizi biraz meşgul ettim bugün kusuruma bakmayın.Bu tv ye çekirdek yazılım yüklemek istiyorum. Uygun yazılımı bulamadım sanırım.Denedim hata veriyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

20180630_195740_HDR.jpg

Çekirden yazılımlarda CONNECTED ve NONCONNECTED ne anlama gelmektedir arkadaşlar ?

Çekirden yazılımlarda CONNECTED ve NONCONNECTED ne anlama gelmektedir arkadaşlar ?
Forumdan okuduğum kadarıyla connected smart tv ler için İnternete bağlanabilir. Diğeri smart özelliği olmayan TV'ler için.

Forumdan okuduğum kadarıyla connected smart tv ler için İnternete bağlanabilir. Diğeri smart özelliği olmayan TV'ler için.
MB130 anakart için yayınlanan yazılımlarda yazıyor NONCONNECT diye. Bu anakartlar yeni nesil smart özelliğinin olmayacağını zannetmiyorum.

Hocam forumda açıklamalı yazıyor oradan okudum. Sende bir bak istersen.

MB130 anakart için yayınlanan yazılımlarda yazıyor NONCONNECT diye. Bu anakartlar yeni nesil smart özelliğinin olmayacağını zannetmiyorum.

smart özelliği olmayan MB130 lu modeller var non connect onlar için.
tv niz smart özellikli ve MB130 ana kart varsa Connect yazan sürümü yüklemelisiniz.

Merhabalar iyi çalışmalar dilerim. Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum Vestel smart TV 4k 3d bir cihazın var ve içerisinde opera TV browser var bu cihaza başka bir tarayıcı yükleme veya yazılımı güncelleme gibi bir imkanımız var mıdır acaba ne gibi bilgileri paylasiraam bana yardımcı olabilir sini ?

Geri
Üst Alt