Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
- 17MB96_3.7.6.s Çekirdek
Linkleri neden göremiyorum ?
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
- 17MB96_3.7.6.s Çekirdek
Sayfayı yeniledikten sonra görünecektirLinkleri neden göremiyorum ?
Bu çekirdeği B seçeneğinde ki gibi adım adım giderek yaptım. Software update failed diye hata veriyor. Sebebi ne olabilir?17MB96_3.7.6.s Çekirdek
Bildiğim kadarı ile MB96 Anakartlar da farklı olabiliyor. FAZ olayları mevcut. Siz Menü+4725 tuşlayıp görüntüyü burda paylaşırsanız Ado usta bilgi verecektirBu çekirdeği B seçeneğinde ki gibi adım adım giderek yaptım. Software update failed diye hata veriyor. Sebebi ne olabilir?
Bildiğim kadarı ile MB96 Anakartlar da farklı olabiliyor. FAZ olayları mevcut. Siz Menü+4725 tuşlayıp görüntüyü burda paylaşırsanız Ado usta bilgi verecektir
Bildiğim kadarı ile MB96 Anakartlar da farklı olabiliyor. FAZ olayları mevcut. Siz Menü+4725 tuşlayıp görüntüyü burda paylaşırsanız Ado usta bilgi verecektir
Forumdan okuduğum kadarıyla connected smart tv ler için İnternete bağlanabilir. Diğeri smart özelliği olmayan TV'ler için.Çekirden yazılımlarda CONNECTED ve NONCONNECTED ne anlama gelmektedir arkadaşlar ?
MB130 anakart için yayınlanan yazılımlarda yazıyor NONCONNECT diye. Bu anakartlar yeni nesil smart özelliğinin olmayacağını zannetmiyorum.Forumdan okuduğum kadarıyla connected smart tv ler için İnternete bağlanabilir. Diğeri smart özelliği olmayan TV'ler için.
MB130 anakart için yayınlanan yazılımlarda yazıyor NONCONNECT diye. Bu anakartlar yeni nesil smart özelliğinin olmayacağını zannetmiyorum.