Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol merhaba, yetkilendirdiğiniz yazılımı kurdum fakat bu aynı temel sürüm üzerinde olan iyileştirme yazılımı gibi bir şey sanırım çünkü tasarım aynı. Bende bir tane eski tasarıma ait yazılım vardı fakat edinemiyorum artık O yazılımı talep edebilir miyim, bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim TODTV açılmıyor çünkü ben maçlarımı oradan izliyordum
Yetki verildi bildirimi kontrol edin.

Güncelleme yazılımı verildi. Bildirimlerden kontrol edin. Qui menülü cihazlarda yazılım güncellemesi cihazdaki donmalara bir çözüm sağlamaz. Yüklemeden sonra cihazı ilk kuruluma döndürüp yeniden kurun. Sonucu mutlaka bildirin.
Merhaba yazılım yüklemeye çalışıyorum fakat %94'te indiriliyor takılı kalıyor

Merhaba yazılım yüklemeye çalışıyorum fakat %94'te indiriliyor takılı kalıyor
verilen yazılım test edildi sorunsuz şekilde inmekte. Modeminizi kapatıp açın tekrar deneyin.

Merhaba, MB130 V3 tv için MB130 Titanium SmartV3.62.50 sürüm yazılımı indirmem gerekiyor. Bunun için de buradan talepte bulunmam gerekiyormuş. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. @By_Trol

Merhaba, MB130 V3 tv için MB130 Titanium SmartV3.62.50 sürüm yazılımı indirmem gerekiyor. Bunun için de buradan talepte bulunmam gerekiyormuş. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. @By_Trol
YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor uygulayın yükleme sonrası menü 4725 İle görüntü paylaşın.
Üstadım yazılım verildi linkini ve yazılımı bulamıyorum

YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

IMG_2941.jpg

Teşekkürler ancak, 3.62.49 verilmiş. 3.62.50 yi istemiştim.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Talimatlara uyarak ilerliyorum. Yükleme başarısız oldu yazıyor. Farklı bellekler ile de denedim. Zip i çıkarıp klasör olarak attım olmadı, direk yazılımı belleğe attım yine olmadı.

Son düzenleme:
3 kez indirip farklı belleklerde denedim. Yazılım yükleme konusunda tecrübeliyim daha önce de yaptım. 50 sürümü için indirme izni verirseniz sevinirim. @By_Trol

3 kez indirip farklı belleklerde denedim. Yazılım yükleme konusunda tecrübeliyim daha önce de yaptım. 50 sürümü için indirme izni verirseniz sevinirim. @By_Trol
Teşekkürler ancak, 3.62.49 verilmiş. 3.62.50 yi istemiştim.

Talimatlara uyarak ilerliyorum. Yükleme başarısız oldu yazıyor. Farklı bellekler ile de denedim. Zip i çıkarıp klasör olarak attım olmadı, direk yazılımı belleğe attım yine olmadı.
3.62.49' u yükleyemiyorsanız 3.62.50' yi vermenin bir anlamı yok. Önce belleklerinizin boot sektörünü disk genius ile kontrol edin. Gpt ise MBR olarak değiştirin. Denediğiniz bellek boyutlarının ne kadar olduğunu paylaşın. Ayrıca yükleme talimatında klasör ile kopyalama gibi bir seçenek mevcut değil. Zip içeriğini klasörsüz olarak belleğe kopyalayacaksınız.

Geri
Üst Alt