Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Talimatlara göre yükleme yaparken stanby lambası hiç sinyal vermedi. Yüklemedi. Bloke oldu.
Yanıp sönme işlemleri mi olmadı? Hangi aşamada engellendi onu öğrenmek istiyorum. Eğer standby hızlı hızlı yanıp sönmeye hiç geçmediyse yazılım yükleme işlemi hiç başlamamış demektir. O aşamayı öğrenmek istiyorum. Bu arada bu bekleme süresinde TV fişten çekik halde kalsın.

M Çevrimdışı

mfy77 

Yeni Üye
10 Tem 2023
25
60
Yanıp sönme işlemleri mi olmadı? Hangi aşamada engellendi onu öğrenmek istiyorum. Eğer standby hızlı hızlı yanıp sönmeye hiç geçmediyse yazılım yükleme işlemi hiç başlamamış demektir. O aşamayı öğrenmek istiyorum. Bu arada bu bekleme süresinde TV fişten çekik halde kalsın.
Hızlı hızlı yanıp sönmeye hiç geçmedi, yükleme hiç başlamadı eminim. Tv. fişten çekili üstadım..

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hızlı hızlı yanıp sönmeye hiç geçmedi, yükleme hiç başlamadı eminim. Tv. fişten çekili üstadım..
Yani yazılımı almış olsaydı yazılım kaynaklı anakart hasar gördü diyebilirdik. (Bunun da sebebi MB9x kartların hassasiyeti. Yazılım TV seri numarasına özel full yazılım.) Ancak yazılımı hiç almamış ve şimdi anakarta hiç güç gelmiyor. Başından itibaren benim düşüncem (Wifi çalışmaması, Kablolu bağlantıda problem olması) donanıma bağlı bir arızaydı. Yarım saatlik bir sürede enerji hiç vermeyip bir kontrol edelim.

M Çevrimdışı

mfy77 

Yeni Üye
10 Tem 2023
25
60
Yani yazılımı almış olsaydı yazılım kaynaklı anakart hasar gördü diyebilirdik. (Bunun da sebebi MB9x kartların hassasiyeti. Yazılım TV seri numarasına özel full yazılım.) Ancak yazılımı hiç almamış ve şimdi anakarta hiç güç gelmiyor. Başından itibaren benim düşüncem (Wifi çalışmaması, Kablolu bağlantıda problem olması) donanıma bağlı bir arızaydı. Yarım saatlik bir sürede enerji hiç vermeyip bir kontrol edelim.
Eyvallah emeğinize teşekkür ederim. 30 dk. sonra söylediğiniz gibi yeniden güç verip sizi bilgilendireyim.

M Çevrimdışı

mrtkrhn

Yeni Üye
27 Tem 2023
3
28
IMG_3632.jpg

Yazılım güncellemesi var mıdır?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ssiptv çalışmıyor bunun için yükseltmek istedim
SSIPTV için bir çözüm üretmeyeceğini, ayrıca içerdiği riski bildirerek paylaşıyorum.

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

M Çevrimdışı

mfy77 

Yeni Üye
10 Tem 2023
25
60
Eyvallah emeğinize teşekkür ederim. 30 dk. sonra söylediğiniz gibi yeniden güç verip sizi bilgilendireyim.
Uzunca bir aradan sonra fişi taktım. İlk açılışta gelen Vestel yazısı ve standby ışığı yanmıyor hiç hareket yok üstadım..

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Uzunca bir aradan sonra fişi taktım. İlk açılışta gelen Vestel yazısı ve standby ışığı yanmıyor hiç hareket yok üstadım..
By_Trol By_Trol ustamızı da bir etiketleyeyim. Şu anda anakart arızalanmış gibi görünüyor. Ama bir ara çözüm, yazılım yüklemesiyle düzelebilecek bir durum varsa kendisi paylaşacaktır.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,851
Buna da güncelleme denir zaten. Yani dediğime çıkar.

Bu işlemleri gayet rahat ve sorunsuz şekilde yaptım. Basit işlemler benim için.. Yardıma ihtiyacım olsaydı sorardım.

Güncelleme bilgisi diye bir argümanı ilk defa sizden duydum. Yazılım demek istediniz sanırım. Bunları yaparken ne denli bir değişiklik beklediğimi belirttiğimi içeren bir mesaj yazmadım. Dünyalar değiştirecek bir fark beklediğim çıkarımını yapmanıza anlam veremedim o yüzden.
Ayrıca tek rakam güncellemeler için dünyalar da değiştirebilir, kendi fikirleriniz sizde kalırsa sevinirim. Bana bilmiyorsunuz gibi boş çıkarımlar yapmayın lütfen.

Saçma sapan işlerden kastım değişen prosedürlerdir. Bu işlere saçma sapan demedğim de gayet açıktır. Cümlem çok rahat kavranacak şekilde basittir. bu basitlikte bir cümleden bu anlamı çıkarıyorsanız teknik destek tavsiyesini de sizden almam emin olun :)
Hiç bir maddi beklentimiz olmadan son kullanıcı ve tamirci dahil herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Saçma sapan diye tabir ettiğiniz uygulamamız forumun yazılım konusundaki yeni uygulamasıdır. Bu şekildeki uygulamayı beğenmiyorsanız sizi burada zorla tutan yok tercih sizin. Sepeti doldur git sayfası kapandı. Şimdi saçma sapan cevap yazarsan üyeliğini yasaklarım.

Geri
Üst Alt