Talimatlara göre yükleme yaparken stanby lambası hiç sinyal vermedi. Yüklemedi. Bloke oldu.Son verdiğim yazılım sizin TV' nizin full yazılımıydı. Onu soruyorum onu yüklemeyi denediniz mi? Yükleme aşamalarında ne oldu?
Talimatlara göre yükleme yaparken stanby lambası hiç sinyal vermedi. Yüklemedi. Bloke oldu.Son verdiğim yazılım sizin TV' nizin full yazılımıydı. Onu soruyorum onu yüklemeyi denediniz mi? Yükleme aşamalarında ne oldu?
Yanıp sönme işlemleri mi olmadı? Hangi aşamada engellendi onu öğrenmek istiyorum. Eğer standby hızlı hızlı yanıp sönmeye hiç geçmediyse yazılım yükleme işlemi hiç başlamamış demektir. O aşamayı öğrenmek istiyorum. Bu arada bu bekleme süresinde TV fişten çekik halde kalsın.Talimatlara göre yükleme yaparken stanby lambası hiç sinyal vermedi. Yüklemedi. Bloke oldu.
Hızlı hızlı yanıp sönmeye hiç geçmedi, yükleme hiç başlamadı eminim. Tv. fişten çekili üstadım..Yanıp sönme işlemleri mi olmadı? Hangi aşamada engellendi onu öğrenmek istiyorum. Eğer standby hızlı hızlı yanıp sönmeye hiç geçmediyse yazılım yükleme işlemi hiç başlamamış demektir. O aşamayı öğrenmek istiyorum. Bu arada bu bekleme süresinde TV fişten çekik halde kalsın.
Yani yazılımı almış olsaydı yazılım kaynaklı anakart hasar gördü diyebilirdik. (Bunun da sebebi MB9x kartların hassasiyeti. Yazılım TV seri numarasına özel full yazılım.) Ancak yazılımı hiç almamış ve şimdi anakarta hiç güç gelmiyor. Başından itibaren benim düşüncem (Wifi çalışmaması, Kablolu bağlantıda problem olması) donanıma bağlı bir arızaydı. Yarım saatlik bir sürede enerji hiç vermeyip bir kontrol edelim.Hızlı hızlı yanıp sönmeye hiç geçmedi, yükleme hiç başlamadı eminim. Tv. fişten çekili üstadım..
Eyvallah emeğinize teşekkür ederim. 30 dk. sonra söylediğiniz gibi yeniden güç verip sizi bilgilendireyim.Yani yazılımı almış olsaydı yazılım kaynaklı anakart hasar gördü diyebilirdik. (Bunun da sebebi MB9x kartların hassasiyeti. Yazılım TV seri numarasına özel full yazılım.) Ancak yazılımı hiç almamış ve şimdi anakarta hiç güç gelmiyor. Başından itibaren benim düşüncem (Wifi çalışmaması, Kablolu bağlantıda problem olması) donanıma bağlı bir arızaydı. Yarım saatlik bir sürede enerji hiç vermeyip bir kontrol edelim.
Konunun ilk mesajını Okuyun. Menu 4725 yaparak ekran görüntüsünü eksiksiz şekilde görsel olarak paylaşın.
Yazılım güncellemesi var mıdır?
Güncelleme ne için gerekli öncelikle onu sorayım. Konunun ilk mesajında da belirttiğimiz gibi eğer TV' de makro bir problem yoksa MB9x serisi cihazlarda yazılım yükleme işlemi ekstra risklidir.
Yazılım güncellemesi varsa paylaşabilir misiniz?
Ssiptv çalışmıyor bunun için yükseltmek istedimGüncelleme ne için gerekli öncelikle onu sorayım. Konunun ilk mesajında da belirttiğimiz gibi eğer TV' de makro bir problem yoksa MB9x serisi cihazlarda yazılım yükleme işlemi ekstra risklidir.
SSIPTV için bir çözüm üretmeyeceğini, ayrıca içerdiği riski bildirerek paylaşıyorum.Ssiptv çalışmıyor bunun için yükseltmek istedim
Eyvallah emeğinize teşekkür ederim. 30 dk. sonra söylediğiniz gibi yeniden güç verip sizi bilgilendireyim.
Uzunca bir aradan sonra fişi taktım. İlk açılışta gelen Vestel yazısı ve standby ışığı yanmıyor hiç hareket yok üstadım..Yani yazılımı almış olsaydı yazılım kaynaklı anakart hasar gördü diyebilirdik. (Bunun da sebebi MB9x kartların hassasiyeti. Yazılım TV seri numarasına özel full yazılım.) Ancak yazılımı hiç almamış ve şimdi anakarta hiç güç gelmiyor. Başından itibaren benim düşüncem (Wifi çalışmaması, Kablolu bağlantıda problem olması) donanıma bağlı bir arızaydı. Yarım saatlik bir sürede enerji hiç vermeyip bir kontrol edelim.
By_Trol ustamızı da bir etiketleyeyim. Şu anda anakart arızalanmış gibi görünüyor. Ama bir ara çözüm, yazılım yüklemesiyle düzelebilecek bir durum varsa kendisi paylaşacaktır.Uzunca bir aradan sonra fişi taktım. İlk açılışta gelen Vestel yazısı ve standby ışığı yanmıyor hiç hareket yok üstadım..
Hiç bir maddi beklentimiz olmadan son kullanıcı ve tamirci dahil herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Saçma sapan diye tabir ettiğiniz uygulamamız forumun yazılım konusundaki yeni uygulamasıdır. Bu şekildeki uygulamayı beğenmiyorsanız sizi burada zorla tutan yok tercih sizin. Sepeti doldur git sayfası kapandı. Şimdi saçma sapan cevap yazarsan üyeliğini yasaklarım.Buna da güncelleme denir zaten. Yani dediğime çıkar.
Bu işlemleri gayet rahat ve sorunsuz şekilde yaptım. Basit işlemler benim için.. Yardıma ihtiyacım olsaydı sorardım.
Güncelleme bilgisi diye bir argümanı ilk defa sizden duydum. Yazılım demek istediniz sanırım. Bunları yaparken ne denli bir değişiklik beklediğimi belirttiğimi içeren bir mesaj yazmadım. Dünyalar değiştirecek bir fark beklediğim çıkarımını yapmanıza anlam veremedim o yüzden.
Ayrıca tek rakam güncellemeler için dünyalar da değiştirebilir, kendi fikirleriniz sizde kalırsa sevinirim. Bana bilmiyorsunuz gibi boş çıkarımlar yapmayın lütfen.
Saçma sapan işlerden kastım değişen prosedürlerdir. Bu işlere saçma sapan demedğim de gayet açıktır. Cümlem çok rahat kavranacak şekilde basittir. bu basitlikte bir cümleden bu anlamı çıkarıyorsanız teknik destek tavsiyesini de sizden almam emin olun