slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Merhaba yazılım yüklemeye çalışıyorum fakat %94'te indiriliyor takılı kalıyor
Sonuç nedir?Tv yi ilk kuruluma dönderin yazılımı sonra yükleyin.
Merhaba yazılım yüklemeye çalışıyorum fakat %94'te indiriliyor takılı kalıyor
Sonuç nedir?Tv yi ilk kuruluma dönderin yazılımı sonra yükleyin.
Eyvallah üstadım, bana yeniden link ve izin verirmisiniz.Sağ üstte bildirim çanı var üzerinde rakam olacak tıklayın.
Biraz bekleyin. Sizdeki problemle ilgili bir çalışma yapacağım. Eğer bu şekilde düzelmezse donanımsal bir arızanın olması muhtemel.Eyvallah üstadım, bana yeniden link ve izin verirmisiniz.
Size Full yazılım verdim. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin ona göre ilerleyeceğiz.Eyvallah üstadım, bana yeniden link ve izin verirmisiniz.
Teşekkürler Üstadım hemen deneyeyim..Size Full yazılım verdim. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Sonucu mutlaka bildirin ona göre ilerleyeceğiz.
GPT yi MBR olarak değiştiririm de ".49 olmuyıorsa 50 yi vermenin mantığı yok" cümlesi kendi başına mantıksız geldi. Her güncelleme eski yazılımı içinde barındırır zaten. bütün bunları 49 sürümü değil 50 ile denerim vakit kaybetmemiş olurum. Sitenin eski hali çok daha iyiydi. Altı üstü bir yazılım yükleyeceğiz sabahtan beri saçma sapan işlerle uğraştım. 50 yi de daha önce kurup sonrasında donwgrade yaptım bu arada.. Son zamanlarda bir takım sorunlar başladı o yüzden yazılım değiştirme yoluna gitmek istedim..3.62.49' u yükleyemiyorsanız 3.62.50' yi vermenin bir anlamı yok. Önce belleklerinizin boot sektörünü disk genius ile kontrol edin. Gpt ise MBR olarak değiştirin. Denediğiniz bellek boyutlarının ne kadar olduğunu paylaşın. Ayrıca yükleme talimatında klasör ile kopyalama gibi bir seçenek mevcut değil. Zip içeriğini klasörsüz olarak belleğe kopyalayacaksınız.
Birincisi her güncelleme içinde eski yazılımı barındırmaz. Eğer belirli dosyalarda düzenleme olacaksa güncelleme yalnızca o dosyaları içerir ve modifiye eder.GPT yi MBR olarak değiştiririm de ".49 olmuyıorsa 50 yi vermenin mantığı yok" cümlesi kendi başına mantıksız geldi. Her güncelleme eski yazılımı içinde barındırır zaten. bütün bunları 49 sürümü değil 50 ile denerim vakit kaybetmemiş olurum. Sitenin eski hali çok daha iyiydi. Altı üstü bir yazılım yükleyeceğiz sabahtan beri saçma sapan işlerle uğraştım. 50 yi de daha önce kurup sonrasında donwgrade yaptım bu arada.. Son zamanlarda bir takım sorunlar başladı o yüzden yazılım değiştirme yoluna gitmek istedim..
Buna da güncelleme denir zaten. Yani dediğime çıkar.Birincisi her güncelleme içinde eski yazılımı barındırmaz. Eğer belirli dosyalarda düzenleme olacaksa güncelleme yalnızca o dosyaları içerir ve modifiye eder.
Bu işlemleri gayet rahat ve sorunsuz şekilde yaptım. Basit işlemler benim için.. Yardıma ihtiyacım olsaydı sorardım.kincisi söz konusu downgrade işleminden daha önce bahsetmiş olsaydınız downgrade işleminin standart core update dosyaları ile yapılamadığını, başka bir prosedürle downgrade yapıldığını ve her downgrade' in risk barındırdığı bilgisini sizlerle paylaşırdık.
Güncelleme bilgisi diye bir argümanı ilk defa sizden duydum. Yazılım demek istediniz sanırım. Bunları yaparken ne denli bir değişiklik beklediğimi belirttiğimi içeren bir mesaj yazmadım. Dünyalar değiştirecek bir fark beklediğim çıkarımını yapmanıza anlam veremedim o yüzden.Bu kadar güncelleme bilgisine sahipseniz bir güncellemedeki son hanedeki tek rakamın dünyalar kadar değişiklik içermediğini, neredeyse hiçbir fark olmayacağını zaten biliyor olurdunuz, ama bilmiyorsunuz.
Teşekkürler Üstadım hemen deneyeyim..
Denedim üstadım. Malesef Tv. Hiç Açılmıyor. Kırmızı sinyal ışığı hiç yanmıyor.Teşekkürler Üstadım hemen deneyeyim..
Güç kablosunu çekip 5 dakika bekledikten sonra tekrar takın. Standby ışığını kontrol edin. USB Bellek takılı olmasın.Denedim üstadım. Malesef Tv. Hiç Açılmıyor. Kırmızı sinyal ışığı hiç yanmıyor.
Yaptım, tv hiç acılmıyor Standby ışığı hiç sinyal vermiyor..Güç kablosunu çekip 5 dakika bekledikten sonra tekrar takın. Standby ışığını kontrol edin. USB Bellek takılı olmasın.
Full yazılımı yüklemeyi denemiş miydiniz?Yaptım, tv hiç acılmıyor Standby ışığı hiç sinyal vermiyor..
hayır ustam.. Sanırım son verdiğiniz proğram bloke etti.Full yazılımı yüklemeyi denemiş miydiniz?
Son verdiğim yazılım sizin TV' nizin full yazılımıydı. Onu soruyorum, onu yüklemeyi denediniz mi? Yükleme aşamalarında ne oldu?hayır ustam.. Sanırım son verdiğiniz proğram bloke etti.