Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Uzunca bir aradan sonra fişi taktım. İlk açılışta gelen Vestel yazısı ve standby ışığı yanmıyor hiç hareket yok üstadım..
Full yazılımı yüklemek için Ok tuşuna yaklaşık 30-40 Saniye kadar basılı tutun
Hatırlatma: Full yazılım sizinle en son paylaştığım yazılım.

Enerji verildikten sonra sanırım..
Evet enerji verdikten sonra uzun süre OK tuşuna basılı tutun.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,851
Enerji verildikten sonra sanırım..
içerisinde yazılım olan flash belleği televizyonun USB giriş portuna takın kumanda üzerinden ok tuşuna basılı tutun televizyonun fişini prize takın ok tuşunu yaklaşık 30 40 saniye bırakmayın kurtarma şansınız var led yanıp sönmeye başlayınca ok tuşunu bırakabilirsiniz

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Desteğinize teşekkür ederim. Emek verdiniz..
Hatırladığım kadarıyla diğer yüklemeleri de aynı bellek ile yaptınız. O yüzden bellekle ilgisi olmayabilir. Benim ricam birkaç kez daha aynı yöntemi denemeniz. Hatta kumandanın pillerini yenileyerek uzun süre OK komutu vermeniz. Sonuç aynı olacak olursa anakart düzeyinde donanımın kontrolü gerekecektir.

M Çevrimdışı

mfy77 

Yeni Üye
10 Tem 2023
25
60
Hatırladığım kadarıyla diğer yüklemeleri de aynı bellek ile yaptınız. O yüzden bellekle ilgisi olmayabilir. Benim ricam birkaç kez daha aynı yöntemi denemeniz. Hatta kumandanın pillerini yenileyerek uzun süre OK komutu vermeniz. Sonuç aynı olacak olursa anakart düzeyinde donanımın kontrolü gerekecektir.
Sabaha kadar tv. dinlensin yarın denerim Üstadlarım

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,851
Teşekkürler ancak, 3.62.49 verilmiş. 3.62.50 yi istemiştim.

Talimatlara uyarak ilerliyorum. Yükleme başarısız oldu yazıyor. Farklı bellekler ile de denedim. Zip i çıkarıp klasör olarak attım olmadı, direk yazılımı belleğe attım yine olmadı.
Bu yazılımı bir çok kişi yükledi sorun yok

3 kez indirip farklı belleklerde denedim. Yazılım yükleme konusunda tecrübeliyim daha önce de yaptım. 50 sürümü için indirme izni verirseniz sevinirim. By_Trol By_Trol
Yazılım toplamaya gelmişsin.

GPT yi MBR olarak değiştiririm de ".49 olmuyıorsa 50 yi vermenin mantığı yok" cümlesi kendi başına mantıksız geldi. Her güncelleme eski yazılımı içinde barındırır zaten. bütün bunları 49 sürümü değil 50 ile denerim vakit kaybetmemiş olurum. Sitenin eski hali çok daha iyiydi. Altı üstü bir yazılım yükleyeceğiz sabahtan beri saçma sapan işlerle uğraştım. 50 yi de daha önce kurup sonrasında donwgrade yaptım bu arada.. Son zamanlarda bir takım sorunlar başladı o yüzden yazılım değiştirme yoluna gitmek istedim..
Uğraşma servise git parasını öde güncellemeyi yaptır buradaki bedava olan saçma sapan işlerle uğraşmamış olursun.

Buna da güncelleme denir zaten. Yani dediğime çıkar.

Bu işlemleri gayet rahat ve sorunsuz şekilde yaptım. Basit işlemler benim için.. Yardıma ihtiyacım olsaydı sorardım.

Güncelleme bilgisi diye bir argümanı ilk defa sizden duydum. Yazılım demek istediniz sanırım. Bunları yaparken ne denli bir değişiklik beklediğimi belirttiğimi içeren bir mesaj yazmadım. Dünyalar değiştirecek bir fark beklediğim çıkarımını yapmanıza anlam veremedim o yüzden.
Ayrıca tek rakam güncellemeler için dünyalar da değiştirebilir, kendi fikirleriniz sizde kalırsa sevinirim. Bana bilmiyorsunuz gibi boş çıkarımlar yapmayın lütfen.

Saçma sapan işlerden kastım değişen prosedürlerdir. Bu işlere saçma sapan demedğim de gayet açıktır. Cümlem çok rahat kavranacak şekilde basittir. bu basitlikte bir cümleden bu anlamı çıkarıyorsanız teknik destek tavsiyesini de sizden almam emin olun :)
Bilseydin en az yüzlerce kişinin yüklediği yazılımı tv ne yüklerdin. Utanmadan da yine saçma sapan yazı yazmışsın.

Moderatör arkadaşlarım elinize sağlık bu şahsı yasaklamışsınız.

Geri
Üst Alt