M
MEHMETİSTER
Yeni Üye
- 28 Tem 2023
- 1
- 37
MB96 için youtube problemini çözen bir yazılım istiyorum.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın neden gerektiğini yazın!MB96 için youtube problemini çözen bir yazılım istiyorum.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.Merhaba,
Vestel 40fb5050 televizyonda TKGS güncellemesi yaptıktan sonra menülerdeki yazılar görünmez oldu. Yazılımını tekrar yükleyince düzeleceğini düşünüyorum. Cihaz daha önce tamirat görmedi, anakartı orijinal (MB140 V0) Etiketinin fotoğrafını paylaşıyorum. Buna uygun transition, core ve full yazılımı temin edebilir miyim?
Konunun ilk mesajını okuyunuz.Seg 32sch5630 kurtarma yazılımı alabilirmiyim logoda kalıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor tesekkurler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.MB230 Vestel 55UA9500 Televizyonum için güncelleme yazılımı talep ediyorum. Televizyonumda bir problem yok sadece güncel yazılımı kuracağım.
Çok teşekkür ederim, sorun giderildi.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Önce | Sonra | |
Versiyon | 0.8.4 | 1.3.7 |
SVN | 142563 | 219268 |
Bootloader | 2.3 | 2.4 |
Lan Profile Version | 189 | 211 |
Yeni tarihli güncellemeden kastınız nedir? Şu anda en güncel sürümü kullanıyorsunuz.Merhaba, daha önce 32SR2VVE..'ye güncelleme yazılım yüklemiştim.
Önce Sonra Versiyon 0.8.4 1.3.7 SVN 142563 219268 Bootloader 2.3 2.4 Lan Profile Version 189 211
olarak değişmişti. harika olmuştu. Yeni codekler gelmişti.
Güncellemeyeli versiyonda bir değişiklik görünmüyor.
Sizce güncellemeli miyim? Versiyonda bir değişiklik görünmüyor burada. Ancak baya yeni tarihli güncelleme var. Versiyonda değil ama başka parametrelerde iyileşmeme olabilir mi?
Güncel hali
konunun 1. mesajını okuyunuz.!MB211S QuiPicasso APV V.3.33.17.4
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
versiyon indirmek istedigimde bu uyarı veriyor