Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,494
slm MB110 Carbon V2.35.36.0 yazılımını paylaşırsanız memnun olurum
teşekkür ederim
Cihazı daha önce siz mi güncellediniz.?
teşekkür ederim
yazılım verildi yükleyip bilgi verin.hayır normalde benim tv regal marka mb110 olan modeldi fakat tv elektriksel sorun nedeniyle anakart yanmıştı. bende tv tamiri yapan bir yerden anakartı değiştirdim. ve şuan resimde görünen model olarak kullanmaktayım..
yazılımı yükledim ilginiz için teşekkür ederim. birde tıtanıum yazılımını paylaşırsanız memnun olurumyazılım verildi yükleyip bilgi verin.
Titanium' u ne için istiyorsunuz?yazılımı yükledim ilginiz için teşekkür ederim. birde tıtanıum yazılımını paylaşırsanız memnun olurum
sanırım titanium daha önceden arızalınan ve anakartı değiştirilen regal tv de kullanmış olduğum yazılım olması ndeniyle talep etmiştim.Titanium' u ne için istiyorsunuz?
Ben tam olarak anlayamadım. Carbon ve Titanium yazılım sürümleri tamamen farklı TV'lere uyumlu yazılı sürümleridir. Bu yüzden mevcut TV' niz için ikisini birden edinmeniz hem mümkün değil hem de uyumlu yazılım olmayacağı için sakıncalıdır. Başka bir TV' ye sahipseniz ve onun için istiyorsanız o TV' nin etiket ve görsel bilgilerini ayrıca paylaşmanız gerekir.sanırım titanium daha önceden arızalınan ve anakartı değiştirilen regal tv de kullanmış olduğum yazılım olması ndeniyle talep etmiştim.
benim arızası nedeniyle anakartı değişen regal tv kullandığım yazılım titanum olandı sanırım büyük ihtimalle ben sehven corban olan yazılı talep etmişim. tamamen benim hatam kusura bakmayın o yüzden eğer tıtanıum yazılımını paylaşırsanız memnun olurum olmaz ise yine de ilginiz için teşekkür ederim.
Ben tam olarak anlayamadım. Carbon ve Titanium yazılım sürümleri tamamen farklı TV'lere uyumlu yazılı sürümleridir. Bu yüzden mevcut TV' niz için ikisini birden edinmeniz hem mümkün değil hem de uyumlu yazılım olmayacağı için sakıncalıdır. Başka bir TV' ye sahipseniz ve onun için istiyorsanız o TV' nin etiket ve görsel bilgilerini ayrıca paylaşmanız gerekir.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın neden gerekli olduğunu (TV'deki problemi) yazın!Merhabalar;
Vestel tv için bu yazılımı talep etmekteyim. Şimdiden teşekkür ederim
MB120 Toshiba V2.45.35
Merhaba. Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır.merhaba,
Regal smart Televizyonum için yazılım talep etmekteyim. Talep sebebim, youtube video oynatma problemi ve bir de yeni yazılımda netflix'in olması umudu.
Çok teşekkür ederim. Deneyip bilgi vereceğim.Merhaba. Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır.
Not: Söz konusu güncelleme problemlerinizin çözümü olmayabilir. Bu kartlar artık güncel yazılımların donanım gereksinimini karşılamak için yeterli olmuyor. Ancak versiyonunuzun güncel olması ve değişiklik olması ihtimaline karşı yazılımı paylaştık. Sonucu bildirirseniz seviniriz.
Netflix yoksa da açarız.Çok teşekkür ederim. Deneyip bilgi vereceğim.