usta tv ikinci el olarak alınmış bir işlem yapılmış mı bakmadım dediğiniz gibi mb211 anakart var tv deYazdığınız seri no mb110 Ana karta ait değil
BELİRTMENİZ GEREKENLER
1= Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekley
TV arka kapak etiket resmini buraya ekler misin.usta tv ikinci el olarak alınmış bir işlem yapılmış mı bakmadım dediğiniz gibi mb211 anakart var tv de
link yenilermisinizSeri numarada yanlışlık var.
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizde
Seri numarada yanlışlık var.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın neden gerekli olduğunu yazın!link yenilermisiniz
10090474
Şu ana kadar gönderdiğiniz mesajlarla SPAM kurallarını zaten ihlal ettiniz. Öyle olduğu halde By_Trol ustamız sizden donanım bilgisi istedi, mesajını okumadınız. Ben daha önce cevap yazdım onunla ilgili net bir bilgi vermediniz. Mevcut cihazınızla ilgili yazılım paylaşıldı. Yazılımları konunun birinci mesajında gördüğünüz üzere ARŞİV oluşturmak, bulunsun diye vermek kurallarımıza aykırı.slm
MB110 Titanium V.2.35.36.0 yazılımını paylaşırsanız memnun olurum
TV arkasındaki Etiketin görselini de paylaşır mısınız?Merhaba ben vestel televizyonumu guncellenek istiyorum youtube izlemek istedigim icin fakat dogru olan yazilim guncelleme dosyasi
hangisi bilmiyorum yardimci olur musunuz?
MB211'e uygun yazılımı vereceğim. İkinci el dediğiniz için seri numarasıyla uyuşan yazılımı veriyoruz ama garanti değil. Sorumluluk sizde olacak. Ya da elinizden geliyorsa garanti olması için TV arka panelini söküp kartı kontrol edebilirsiniz.
usta elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler tv açıldı fakat sinyal problemi var bir çok kanal çekmiyor 12380 v 27500 frekansında sinyal gelmiyor anakartı ve lnb entegresini kontrol edeceğim.MB211'e uygun yazılımı vereceğim. İkinci el dediğiniz için seri numarasıyla uyuşan yazılımı veriyoruz ama garanti değil. Sorumluluk sizde olacak. Ya da elinizden geliyorsa garanti olması için TV arka panelini söküp kartı kontrol edebilirsiniz.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Tv arkasındaki etiketi paylaşırmısıniz.Merhaba bana bu tv için uygun yazılım tavsiye edebilirmisiniz. Dsmat go uygulamasını malesef açamıyorum sürüm düşük olduğu için.