Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Merhaba.hangi yazılımı indirmem gerekiyor?
imagea95da712d6872973.jpg
Yazılımı ne için istiyorsunuz?

ssiptv de ses var ancak görüntü yok.birkaç kişi yazılım güncelleyerek çözmüş
Mesajlarınızı taşıdım. Yazılım güncelleme konusundasınız. Güncelleme yazılımı verilecek. TV arka etiket görselini de paylaşır mısınız?

ssiptv de ses var ancak görüntü yok.birkaç kişi yazılım güncelleyerek çözmüş
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Mesajlarınızı taşıdım. Yazılım güncelleme konusundasınız. Güncelleme yazılımı verilecek. TV arka etiket görselini de paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim.malesef bu şekilde durumu çocuklar kenarından kaldırmış
IMG_8653.jpg

HI-LEVEL TV için yazılım güncellemek için istiyorum

C22DA9EE-F426-4C56-B3A7-0AB115A53EA5.jpg

873EB0DA-7D48-4029-A968-0ECA4EAC18DC.jpg

Şu anda TV' nize uyumlu ve değişiklik getirecek bir güncelleme yazılımı bulunmamaktadır.

Şu anda TV' nize uyumlu ve değişiklik getirecek bir güncelleme yazılımı bulunmamaktadır.
4K video izlemeye veya bitrate oranı yüksek bir video veya film izlemeye çalıştığımızda televizyon kendini kapatıyor bunu belki güncellenince düzelir diye düşünmüştük ama yokmuş yazılımı downgrade yaparak bu sorunu çözebilir miyiz acaba?

4K video izlemeye veya bitrate oranı yüksek bir video veya film izlemeye çalıştığımızda televizyon kendini kapatıyor bunu belki güncellenince düzelir diye düşünmüştük ama yokmuş yazılımı downgrade yaparak bu sorunu çözebilir miyiz acaba?
İzlemeyi hangi kaynaktan yapıyorsunuz?

Geri
Üst Alt