slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Yazılımı ne için istiyorsunuz?Merhaba.hangi yazılımı indirmem gerekiyor?
Yazılımı ne için istiyorsunuz?Merhaba.hangi yazılımı indirmem gerekiyor?
ssiptv de ses var ancak görüntü yok.birkaç kişi yazılım güncelleyerek çözmüşYazılımı ne için istiyorsunuz?
Mesajlarınızı taşıdım. Yazılım güncelleme konusundasınız. Güncelleme yazılımı verilecek. TV arka etiket görselini de paylaşır mısınız?ssiptv de ses var ancak görüntü yok.birkaç kişi yazılım güncelleyerek çözmüş
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.ssiptv de ses var ancak görüntü yok.birkaç kişi yazılım güncelleyerek çözmüş
Teşekkür ederim.malesef bu şekilde durumu çocuklar kenarından kaldırmışMesajlarınızı taşıdım. Yazılım güncelleme konusundasınız. Güncelleme yazılımı verilecek. TV arka etiket görselini de paylaşır mısınız?
Regal olarak görüyorum. Doğru mudur? Geri kalan bilgiler yeterli.Teşekkür ederim.malesef bu şekilde durumu çocuklar kenarından kaldırmış
Evet regalRegal olarak görüyorum. Doğru mudur? Geri kalan bilgiler yeterli.
Tamamdır. Cihazınıza uygun güncelleme yazılımı yetkisini verdim. Yükleme sonucunu bildirin.Evet regal
Teşekkürler.Sorunsuz yükledim ve problemimde çözüldüTamamdır. Cihazınıza uygun güncelleme yazılımı yetkisini verdim. Yükleme sonucunu bildirin.
Rica ederiz. Güle güle kullanın.Teşekkürler.Sorunsuz yükledim ve problemimde çözüldü
4K video izlemeye veya bitrate oranı yüksek bir video veya film izlemeye çalıştığımızda televizyon kendini kapatıyor bunu belki güncellenince düzelir diye düşünmüştük ama yokmuş yazılımı downgrade yaparak bu sorunu çözebilir miyiz acaba?Şu anda TV' nize uyumlu ve değişiklik getirecek bir güncelleme yazılımı bulunmamaktadır.
İzlemeyi hangi kaynaktan yapıyorsunuz?4K video izlemeye veya bitrate oranı yüksek bir video veya film izlemeye çalıştığımızda televizyon kendini kapatıyor bunu belki güncellenince düzelir diye düşünmüştük ama yokmuş yazılımı downgrade yaparak bu sorunu çözebilir miyiz acaba?