Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

A Çevrimdışı

akgunduz1

Yeni Üye
6 Ağu 2023
5
24
İzlemeyi hangi kaynaktan yapıyorsunuz?
USB'ye film atıyorum dosyada sıkıntı yok ama televizyonun sanırsam donanımı yetmiyor biraz oynatıyor sonra kendi kendini kapatıyor youtube'da ise açılıyor ama tam oynatamıyor gene kasıyor donuyor

Hocam bana bir erişimi verin ben eski yazılımı yükleyeyim belki düzelir

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
USB'ye film atıyorum dosyada sıkıntı yok ama televizyonun sanırsam donanımı yetmiyor biraz oynatıyor sonra kendi kendini kapatıyor youtube'da ise açılıyor ama tam oynatamıyor gene kasıyor donuyor

Hocam bana bir erişimi verin ben eski yazılımı yükleyeyim belki düzelir
Eski yazılımdan ziyade sizin yazılımınızda uyum sorunu görüntülüyorum. O yüzden;

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

A Çevrimdışı

alicanerakan

Yeni Üye
21 May 2023
1
33
Merhabalar,
Benim vestel televizyonumda smartcenter uygulamaları çalışmıyor. Hiç güncelleme yapmadım. Arama yaptırdığımda güncelleme bulamıyor.

Yazilimc8d1ab3e3eb1a2bc.jpg

Yazılımı bu.

Etiket.jpg

Seri no'su da bu. Vestel canlı hizmet yazılım güncelleme diye bir şey olduğunu hayatlarında duymamış gibi davranıyorlar.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İyi günler.

A Çevrimdışı

akgunduz1

Yeni Üye
6 Ağu 2023
5
24
Eski yazılımdan ziyade sizin yazılımınızda uyum sorunu görüntülüyorum. O yüzden;

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Hocam hala aynı sorun devam ediyor farklı dosyada denedim aynı sorundan muzdaripim

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar,
Benim vestel televizyonumda smartcenter uygulamaları çalışmıyor. Hiç güncelleme yapmadım. Arama yaptırdığımda güncelleme bulamıyor.

Yazilimc8d1ab3e3eb1a2bc.jpg

Yazılımı bu.

Etiket.jpg

Seri no'su da bu. Vestel canlı hizmet yazılım güncelleme diye bir şey olduğunu hayatlarında duymamış gibi davranıyorlar.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İyi günler.
MB96 Serisi anakartların güncelleme desteği sonlandırıldı. Ayrıca donanım artık yetersiz geldiği için söz konusu uygulamaların kullanımı harici bir medya oynatıcı ile daha sağlıklı olur.

Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam hala aynı sorun devam ediyor farklı dosyada denedim aynı sorundan muzdaripim
Ben yazılımı problemi tam olarak çözeceği için paylaşmadım. Yazılım uyumsuzluğunu gidermek için paylaştım. Bitrate' i yüksek ve video kalitesi yüksek içerikler yüksek işlem gücü gerektirir.

Söz konusu içerikleri izleyebilmek için en sağlıklı yol harici bir medya oynatıcı kullanmaktır.

B Çevrimdışı

burak

Aktif Üye
18 May 2018
61
27
WhatsApp-Image-2023-08-07-at-16.12.11.jpg
WhatsApp-Image-2023-08-07-at-16.12.12.jpg

Selamın aleyküm tv açılıyor logo geliyor ve tekrardan kapanıp açılıyor logoda kalıyor kurtarma yazılımı olan var mıdır acaba

Geri
Üst Alt