Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Selamın aleyküm, iyi akşamlar

7308804 50559 seri numaralı Vestel Satelite 22PF5065 için yazılım desteği yardımı var mı
Mesaj DOĞRU KONUYA taşındı. Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu, TV' deki problemi yazın!

B Çevrimdışı

BaycanK

Yeni Üye
1 May 2023
2
37
Mesaj DOĞRU KONUYA taşındı. Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu, TV' deki problemi yazın!
Yeni bir konu açmadım, var olana yazdım. Televizyon kullanılmıyordu, tekrar kullanmak icap edince, güncel bir yazılımı olduğu ( TKGS vn ) düşünerek yazılım güncellemesi araştırıyorum.

ada35913e9410e3eaa8.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yeni bir konu açmadım, var olana yazdım. Televizyon kullanılmıyordu, tekrar kullanmak icap edince, güncel bir yazılımı olduğu ( TKGS vn ) düşünerek yazılım güncellemesi araştırıyorum.

ada35913e9410e3eaa8.jpg
Yeni konu açmamanız doğru konuya mesaj yazdığınız anlamına gelmez! Forum kuralları ve yazılım koşulları aşağıdaki konuda mevcuttur.

MB82 anakartlarda TKGS yoktur. Güncelleme ile eklenmeyecektir.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Merhaba değerli dostlar sitede andorid yazılım bulamadım smart gibi değil galiba andorid çünkü smart 3 ayda bir yazılım alıyor andoridi alalı 9 ay oldu yazılım yok şimdi soracaksınız yazılım çok mu önemli TV de sorun yoksa yazılım gelse ne olur gelmese dediğinizi duyar gibiyim fakat TV de takılma ve hantallasma sorunlari mevcut o nedenle siz bilgili arkadaşlardan fikir almak istedim andorid tvlerde yazılım süreci nasıl işliyor

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba değerli dostlar sitede andorid yazılım bulamadım smart gibi değil galiba andorid çünkü smart 3 ayda bir yazılım alıyor andoridi alalı 9 ay oldu yazılım yok şimdi soracaksınız yazılım çok mu önemli TV de sorun yoksa yazılım gelse ne olur gelmese dediğinizi duyar gibiyim fakat TV de takılma ve hantallasma sorunlari mevcut o nedenle siz bilgili arkadaşlardan fikir almak istedim andorid tvlerde yazılım süreci nasıl işliyor
TV' de takılma ve hantallaşma varsa fabrika ayarlarına döndürüp sıfır kurulum yapacaksınız. TV marka model bilgisi vermediğiniz için nasıl yapılacağı konusunda bir yönlendirme yapamıyoruz.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,857
Güncellemeyi ortadan yapar. Geçtiğimiz ay güncelleme geldi şu an sizin TV'de hangi versiyon yüklü Android ?

3 Çevrimdışı

34girdap

Yeni Üye
31 Ocak 2019
30
34
Selamlar hocam nasılsınız iyisinizdir umarım mb97 -98 youtube sorunu sebebi ile yükleyeceğim link çalışmıyor yeni link gonderebilirmisiniz ?

IMG-20230717-WA0003.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Selamlar hocam nasılsınız iyisinizdir umarım mb97 -98 youtube sorunu sebebi ile yükleyeceğim link çalışmıyor yeni link gonderebilirmisiniz ?

IMG-20230717-WA0003.jpg
Teşekkür ederiz, aleyküm selam. TV' nin arka etiketini de paylaşabilir misiniz?

Bu arada yazılımlar cihaza özel yetkilendirmeyle paylaşılıyor. Yani linklerde bir sorun yok. ;)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
İyi akşamlar, 2018 model Vestel Smart TV'im alındığı zaman güncellemesi yapılmış bir daha da yapılmamış, bugün yapmak istediğim de ise güncelleme bulunamadı diyor nasıl bu cihaza hiç güncelleme gelmez anlayamıyorum yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

SN: 7836279 700185
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın.

Geri
Üst Alt