slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
nerede ben fazla bilmiyorum bildirimin neresindeGüncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Çan simgesine tıklayıp bildirimleri açtınız mı?nerede ben fazla bilmiyorum bildirimin neresinde
Tekrar gönderdim.Bildirimlerim acık ama hicbirşey glemedi bana
Konunun ilk mesajını okuyunuz bilgiler yetersiz.mb98 güncelleme linki verebilirmisiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Merhaba, ssiptvde ses geliyor ancak görüntü akmıyor, güncellemeye erişebilir miyim?Teşekkürler.
Yazılımı indirdiniz. Yükleme sonucunu mutlaka yazın!Bildirimlerim acık ama hicbirşey glemedi bana
TOD ve Bein connect ile ilgili bilgi aşağıdaki linktedir;Merhaba. 50fd7300 vestel cihazım. Tod(eski beinconnect) uygulaması cihazda yok. Güncel yazılım kursam uygulamalarda güncellenir mi. Cevap evet ise güncel yazılımı nasıl alabilirim?
TOD ve Bein connect ile ilgili bilgi aşağıdaki linktedir;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ancak yazılım sürümünüzü güncellemek için güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Bana da verebilir misiniz benimki de aynı model MB211 Shredder V.0.43.4.0 (768MB) olarak geçiyor şu anda.Hangisini yüklersem daha iyi olur cevaplarsanız sevinirim ilk defa yükleyeceğim.Ssiptv sorununuzu hizmeti aldığınız yer ile görüşeceksiniz. Yazılımın onunla ilgili bir çözüm üretmesi mümkün değil.
Güncelleme yazılımı verildi. Versiyon güncellemesi yapmanız için verilmiştir. Sağ üstte çan simgesinden bildirimlerinizi kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.