Siz böyle yazınca ilk full yazılım konusuna mı yazdım diye yanlışlıkla diye kontrol ettim ama core yazılım konusu olduğunu gördüm çünkü orada seri no olmadan yazılım verilmediğini bildiğim için yanlış konuya yazdım da böyle bir tepki aldım diye düşündüm.
İlk olarak şunu söyleyim ilk mesajda farklı anakartların menü+4725 çıkan resimlerin ve yazılımları ekli olduğu normalde sahip olduğumuz yazılımı indirdiğimiz bir konuydu bu mb180 anakartlar daha yeni anakartlar olduğu için burada olmayıp başka konudan indiriyorduk (
https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb180-yazilim-guncelleme.14907/) ki yine öyle yaparken hata verip buraya yönlendirildiğimi core yazılımın her iki konusunda da resimlerle gayet açıklayıcı olduğunu düşündüğüm için ve daha önceden de deneyimim olduğum için daha doğrusu konuya daha önceki şekilde indirme yapamadığımı bir hata verdiğini iletmek için yazıp talepte bulundum.
Uzun yıllar forum kullanan birisi olarak forum kültürüne hakim olduğumu düşünerek konuya yardım için isteyen birisine bir moderatör olarak bu şekilde üslupla cevabınızın pek nazik olmadığını düşünüyorum evet daha önceden konuyu ve ilk mesajı okudum biliyorum ama dediğiniz kısım mesajın ilk kısmında değil alt kısmında tıklayınca açılan yerde olması ve görülmemesi çok doğal. Burası herkesin yardımlaştığı bir yer sonuçta bilen olur bilmeyen olur gören olur görmeyen olur anlaşılamama olur sorun varsa da düzeltilmeli ki konunun ilk mesajı ve ilk kısmı güncellenmeli eğer menü görüntüsü atılıp talep-yazılım konusu olacaksa değiştirilmeli.
Sota
By_Trol
teraspy