Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bana da verebilir misiniz benimki de aynı model MB211 Shredder V.0.43.4.0 (768MB) olarak geçiyor şu anda.Hangisini yüklersem daha iyi olur cevaplarsanız sevinirim ilk defa yükleyeceğim.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu yazın!

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
MB180E_G32_QuiPicasso_V.1.68.0.0 dosyayı indirmeye çalışırken hata verip bu sayfaya yönlendiriyor yardımcı olabilir misiniz? By_Trol By_Trol
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılıma neden ihtiyacınız olduğunu yazın!

Cihaz bilgilerinizi ve gerekli bilgileri paylaşmadan yazılımlara ulaşamazsınız. Ama konuya kısaca bir göz atmış olsaydınız bunu zaten görürdünüz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Şu an güncelleştirme yapılıyor. %95' e kadar 1 dakikada geldi. Yaklaşık 8-10 dakikadır %95de bekliyor. Normal mi bilmiyorum bekliyorum bakalım.

Bu şekilde kaldı. İptal edip tekrar denemeli miyim. Ne kadar beklemek lazım. Yaklaşık 15 dakikadır bu şekilde %95 bekliyorum.
Birkaç kez deneme yapın. Tamamlanmıyorsa USB Belleği değiştirerek deneyin.

A Çevrimdışı

asddfgj

Aktif Üye
20 Ara 2020
66
25

Cihaz bilgilerinizi ve gerekli bilgileri paylaşmadan yazılımlara ulaşamazsınız. Ama konuya kısaca bir göz atmış olsaydınız bunu zaten görürdünüz.
Siz böyle yazınca ilk full yazılım konusuna mı yazdım diye yanlışlıkla diye kontrol ettim ama core yazılım konusu olduğunu gördüm çünkü orada seri no olmadan yazılım verilmediğini bildiğim için yanlış konuya yazdım da böyle bir tepki aldım diye düşündüm.
İlk olarak şunu söyleyim ilk mesajda farklı anakartların menü+4725 çıkan resimlerin ve yazılımları ekli olduğu normalde sahip olduğumuz yazılımı indirdiğimiz bir konuydu bu mb180 anakartlar daha yeni anakartlar olduğu için burada olmayıp başka konudan indiriyorduk (https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb180-yazilim-guncelleme.14907/) ki yine öyle yaparken hata verip buraya yönlendirildiğimi core yazılımın her iki konusunda da resimlerle gayet açıklayıcı olduğunu düşündüğüm için ve daha önceden de deneyimim olduğum için daha doğrusu konuya daha önceki şekilde indirme yapamadığımı bir hata verdiğini iletmek için yazıp talepte bulundum.
Uzun yıllar forum kullanan birisi olarak forum kültürüne hakim olduğumu düşünerek konuya yardım için isteyen birisine bir moderatör olarak bu şekilde üslupla cevabınızın pek nazik olmadığını düşünüyorum evet daha önceden konuyu ve ilk mesajı okudum biliyorum ama dediğiniz kısım mesajın ilk kısmında değil alt kısmında tıklayınca açılan yerde olması ve görülmemesi çok doğal. Burası herkesin yardımlaştığı bir yer sonuçta bilen olur bilmeyen olur gören olur görmeyen olur anlaşılamama olur sorun varsa da düzeltilmeli ki konunun ilk mesajı ve ilk kısmı güncellenmeli eğer menü görüntüsü atılıp talep-yazılım konusu olacaksa değiştirilmeli.
Sota Sota By_Trol By_Trol teraspy teraspy

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,803
65
MB180E_G32_QuiPicasso_V.1.68.0.0 dosyayı indirmeye çalışırken hata verip bu sayfaya yönlendiriyor yardımcı olabilir misiniz? By_Trol By_Trol

Siz böyle yazınca ilk full yazılım konusuna mı yazdım diye yanlışlıkla diye kontrol ettim ama core yazılım konusu olduğunu gördüm çünkü orada seri no olmadan yazılım verilmediğini bildiğim için yanlış konuya yazdım da böyle bir tepki aldım diye düşündüm.
İlk olarak şunu söyleyim ilk mesajda farklı anakartların menü+4725 çıkan resimlerin ve yazılımları ekli olduğu normalde sahip olduğumuz yazılımı indirdiğimiz bir konuydu bu mb180 anakartlar daha yeni anakartlar olduğu için burada olmayıp başka konudan indiriyorduk (https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb180-yazilim-guncelleme.14907/) ki yine öyle yaparken hata verip buraya yönlendirildiğimi core yazılımın her iki konusunda da resimlerle gayet açıklayıcı olduğunu düşündüğüm için ve daha önceden de deneyimim olduğum için daha doğrusu konuya daha önceki şekilde indirme yapamadığımı bir hata verdiğini iletmek için yazıp talepte bulundum.
Uzun yıllar forum kullanan birisi olarak forum kültürüne hakim olduğumu düşünerek konuya yardım için isteyen birisine bir moderatör olarak bu şekilde üslupla cevabınızın pek nazik olmadığını düşünüyorum evet daha önceden konuyu ve ilk mesajı okudum biliyorum ama dediğiniz kısım mesajın ilk kısmında değil alt kısmında tıklayınca açılan yerde olması ve görülmemesi çok doğal. Burası herkesin yardımlaştığı bir yer sonuçta bilen olur bilmeyen olur gören olur görmeyen olur anlaşılamama olur sorun varsa da düzeltilmeli ki konunun ilk mesajı ve ilk kısmı güncellenmeli eğer menü görüntüsü atılıp talep-yazılım konusu olacaksa değiştirilmeli.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-ve-uretimleri-cekirdek-yazilim-nasil-istenir.12763/ :ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Çok uzun bir yazıyla cevap vermem gerekmediğini düşünmekle beraber, içerisinde bulunduğunuz konunun, attığınız son mesajınızın hemen üstünde bir başka kullanıcıya aynı mesajı attığımı görmeyip, konunun ve tüm ANA yazılım konularının cihaz bilgileri almadan ilerlemediğini, bununla ilgili defalarca kullanıcılarımıza bilgi paylaştığımızı, ayrıca aşağıdaki konu linkinde Sayın teraspy teraspy ' ın zahmetle hazırladığı FORUM KURALLARI bölümünde de konunun detaylı olarak açıklandığını belirtirim.

Gerekli bilgileri paylaşıp hızlıca yazılıma ulaşabilecekken araştırma eksikliğini göz ardı edip, düzenleme tavsiyesi mesajı yazdığınız için sorunun çözümüne katkıda bulunamadığınıza inanıyorum.

Ayrıca forum bünyesinde moderatör ve yönetim ekibi olarak birbirimizden ayrı hareket ettiğimizi ya da aksiyonlarımızdan diğer takım üyelerinin haberdar olmadığını düşünerek konu altına benim dışımda ekip üyelerini etiketlemeniz bence hoş bir davranış olmamış. Kolay gelsin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Forumun işleyişinde yaklaşık 6-7 Aydır değişiklik yapıldı güncelleme yazılımı isteyenlerden servis menü resmini istiyoruz çünkü tv üzerinde bizim vereceğimiz yazılımın daha günceli olabilir. Bizim vereceğimiz yazılım tv yi geriye götürür. Daha da önemlisi tv lerin ram kapasiteleri farklı örneğin her mb180 Ana karta aynı yazılım yüklenmez yazılımın kapasitesi de farklı bu nedenle servis menüyü görmemiz lazım aksi taktirde ana kart çalışmaz duruma gelir.

O Çevrimdışı

oguzhannn

Yeni Üye
11 Ağu 2023
14
23
0ec26d37-f95a-4900-91a5-e5e3e09cd758eeff304c843cf292.jpg

bana buna sürüm yükledim ama sizin verdiginiz sürümü televizyon hayla aynı siyah ekran kalıyor youtube ile wewd store

Geri
Üst Alt