Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

cixsani Çevrimdışı

cixsani 

Yeni Üye
7 Tem 2023
30
26
Merhaba.Güncel yazılımı talep ediyorum, yardımcı olur musunuz Teşekkürler

WhatsApp-Gorsel-2023-07-25-saat-16.20.37.jpg

M Çevrimdışı

mfy77 

Yeni Üye
10 Tem 2023
25
60
Yükleme sonrası televizyonu ilk kuruluma dönderdiniz mi mutlaka gönderilmesi gerekiyor.

Yükleme sonrası televizyonu ilk kuruluma dönderdiniz mi mutlaka gönderilmesi gerekiyor.
Ustalarım Tv. sistemini ilk kuruluma döndürdüm. V 3676 y yazılımını verdiniz, bu yüklemeyi sistem kabul etmiyor. Halen sistemde V.3.7.6y yazılımı var. Güncelleme yapamadım. İlk kuruluma döndürdüğümde V.3.7.5x olması gerekirken V.3.7.6y de kalıyor. Lütfen durumumu bir kere daha incelermisiniz.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Ustalarım Tv. sistemini ilk kuruluma döndürdüm. V 3676 y yazılımını verdiniz, bu yüklemeyi sistem kabul etmiyor. Halen sistemde V.3.7.6y yazılımı var. Güncelleme yapamadım. İlk kuruluma döndürdüğümde V.3.7.5x olması gerekirken V.3.7.6y de kalıyor. Lütfen durumumu bir kere daha incelermisiniz.
Yazılımı kabul etmiş en son yüklenen ne ise ilk kuruluma dönderseniz bile son yüklenen V376y Kalır daha öncesine V375 E dönmez.

M Çevrimdışı

mfy77 

Yeni Üye
10 Tem 2023
25
60
Yazılımı kabul etmiş en son yüklenen ne ise ilk kuruluma dönderseniz bile son yüklenen V376y Kalır daha öncesine V375 E dönmez.
Benim için tüm yollar tükendi mi Ustam, yapılacak bir şey kalmadı mı acaba.. Yine de verdiğiniz destek için sizlere minnettarım. Sevgiler..

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Benim için tüm yollar tükendi mi Ustam, yapılacak bir şey kalmadı mı acaba.. Yine de verdiğiniz destek için sizlere minnettarım. Sevgiler..
Sizin televizyondaki sorun nedir? Tam açıklama yapar mısınız bu aralar iş yoğunluğu nedeniyle foruma pek giriş yapamadım. Belki de yazmışsınız gözden kaçmış olabilir. Bu arada V376y en son sürüm daha üstü yok.

R Çevrimdışı

ra27m

Yeni Üye
26 Tem 2023
4
44
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler

Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.

Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.

Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler

Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.

Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.

Merhaba v.1.31.2.3. Mb211 uygun yazılım paylaşirmisiniz

Geri
Üst Alt