TV' nizdeki yazılım en güncel sürümdür.Merhaba.Güncel yazılımı talep ediyorum, yardımcı olur musunuz Teşekkürler
Yine'de son sürümünü alabiliriyim, bazı uygulamalar açılmamamaya başladı belki düzelir, eğer olabilirse hem son hem'de eski bir sürüm kurabilirimTV' nizdeki yazılım en güncel sürümdür.
Yükleme sonrası televizyonu ilk kuruluma dönderdiniz mi mutlaka gönderilmesi gerekiyor.
Ustalarım Tv. sistemini ilk kuruluma döndürdüm. V 3676 y yazılımını verdiniz, bu yüklemeyi sistem kabul etmiyor. Halen sistemde V.3.7.6y yazılımı var. Güncelleme yapamadım. İlk kuruluma döndürdüğümde V.3.7.5x olması gerekirken V.3.7.6y de kalıyor. Lütfen durumumu bir kere daha incelermisiniz.Yükleme sonrası televizyonu ilk kuruluma dönderdiniz mi mutlaka gönderilmesi gerekiyor.
Yazılımı kabul etmiş en son yüklenen ne ise ilk kuruluma dönderseniz bile son yüklenen V376y Kalır daha öncesine V375 E dönmez.Ustalarım Tv. sistemini ilk kuruluma döndürdüm. V 3676 y yazılımını verdiniz, bu yüklemeyi sistem kabul etmiyor. Halen sistemde V.3.7.6y yazılımı var. Güncelleme yapamadım. İlk kuruluma döndürdüğümde V.3.7.5x olması gerekirken V.3.7.6y de kalıyor. Lütfen durumumu bir kere daha incelermisiniz.
Son sürüme tekrar son sürüm yüklemenin getirisi olmaz. İlk kuruluma dönderin aynı işlevi görürYine'de son sürümünü alabiliriyim, bazı uygulamalar açılmamamaya başladı belki düzelir, eğer olabilirse hem son hem'de eski bir sürüm kurabilirim
eski sürüm talep edebilir miyimSon sürüme tekrar son sürüm yüklemenin getirisi olmaz. İlk kuruluma dönderin aynı işlevi görür
Benim için tüm yollar tükendi mi Ustam, yapılacak bir şey kalmadı mı acaba.. Yine de verdiğiniz destek için sizlere minnettarım. Sevgiler..Yazılımı kabul etmiş en son yüklenen ne ise ilk kuruluma dönderseniz bile son yüklenen V376y Kalır daha öncesine V375 E dönmez.
Sizin televizyondaki sorun nedir? Tam açıklama yapar mısınız bu aralar iş yoğunluğu nedeniyle foruma pek giriş yapamadım. Belki de yazmışsınız gözden kaçmış olabilir. Bu arada V376y en son sürüm daha üstü yok.Benim için tüm yollar tükendi mi Ustam, yapılacak bir şey kalmadı mı acaba.. Yine de verdiğiniz destek için sizlere minnettarım. Sevgiler..
Yarın bakarım.eski sürüm talep edebilir miyim
Tv markası nedir?yazılımı banada atar mısınız resimdekiyle aynı televizyona sahibim V.0.45.23.22 MB97 sürümü yüklü Youtube açılıyor videoya basinca siyah ekran
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! Yazılımın neden gerektiğini yazın!Merhaba v.1.31.2.3. Mb211 uygun yazılım paylaşirmisiniz
Tv markası nedir?
Bilgileri paylaşsın yazılımı paylaşalım ustam.Mesajınızı taşıdım. Konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın.