slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!17MB230 Vestel 55UA9500 televizyonum için güncelleme yazılımı indirme talebinde bulunuyorum
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!17MB230 Vestel 55UA9500 televizyonum için güncelleme yazılımı indirme talebinde bulunuyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.Sa ustalarım youtupe açılıyor videolar açılmıyor yazılım verebilir misiniz
Mesajınızı doğru konuya taşıdım. Öncelikle bilgileri ilk mesajınızda eksiksiz verdiğiniz için teşekkür ederim.Merhabalar, kolay gelsin
Televizyonumda herhangi bir işlem yapılmadı değişen parçası yok. Son günlerde Youtube ve Netflix'e girince kendi kendine kapatıyor. Menüden otomatik güncelleme ile yükseltmek istedim fakat yüklenmiyor. Yazılım gönderme şansınız var mı?
Çok teşekkürler, yükleyip sonucunu bildireceğim.Mesajınızı doğru konuya taşıdım. Öncelikle bilgileri ilk mesajınızda eksiksiz verdiğiniz için teşekkür ederim.
Netflix ve youtube ile ilgili güncelleme yazılımını paylaştım. Sağ üstte bildirimlerden kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu lütfen bildiriniz.
Aynı sorun devam ediyor Netflix'i açtığımda kapandı tekrarMesajınızı doğru konuya taşıdım. Öncelikle bilgileri ilk mesajınızda eksiksiz verdiğiniz için teşekkür ederim.
Netflix ve youtube ile ilgili güncelleme yazılımını paylaştım. Sağ üstte bildirimlerden kontrol ediniz. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu lütfen bildiriniz.
Menu 4725 ile ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Bir de Menu > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile TV' ye sıfır kurulum yapabilir misiniz?Çok teşekkürler, yükleyip sonucunu bildireceğim.
Aynı sorun devam ediyor Netflix'i açtığımda kapandı tekrar
İlk kurulumu yazılım yüklendikten sonra yapmıştım. Tekrar mı yapayım?Menu 4725 ile ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Bir de Menu > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile TV' ye sıfır kurulum yapabilir misiniz?
Yüklendikten sonra yaptıysanız tekrar yapmanıza gerek olmaz.İlk kurulumu yazılım yüklendikten sonra yapmıştım. Tekrar mı yapayım?
Teşekkürler deneyip haber edeceğim.Yüklendikten sonra yaptıysanız tekrar yapmanıza gerek olmaz.
Bir de en son versiyonun yetkisini verdim. Bunu da bir yükleyip deneyin. Sonuç üzerinden konuşalım.
Açıkçası uyumlu olan en son versiyon yazılımları paylaştım. TV' de internet bağlantısıyla açtığınız başka bir uygulama var mı? Kablosuz bağlantı ile mi bağlı?Teşekkürler deneyip haber edeceğim.
Aynı sonucu aldım maalesef
Menü 4725 yapıp ekran görüntüsünü de paylaşır mısınız?Merhaba cihazın benim için problemi SSIPTV uygulaması çalışmaması.
Kablolu bağlantı ile bağlı. Sadece YouTube ve Netflix kullanıyorumAçıkçası uyumlu olan en son versiyon yazılımları paylaştım. TV' de internet bağlantısıyla açtığınız başka bir uygulama var mı? Kablosuz bağlantı ile mi bağlı?
Tarayıcıdan sayfa açmayı deneyebilir misiniz?Kablolu bağlantı ile bağlı. Sadece YouTube ve Netflix kullanıyorum