Merhaba;
Aşağıdaki model Vestel TV Vestel yazısında kalıyor. Ancak hangi anakartı kullanıyor ona göre yazılım indirmek istiyorum ancak çözemedim. Hangi kurtarma yazılımını kullanmalıyım?
![]()
Daha yakın çektim fotoğrafı. Hangi rakamlar önemli acaba?
Merhaba;
Aşağıdaki model Vestel TV Vestel yazısında kalıyor. Ancak hangi anakartı kullanıyor ona göre yazılım indirmek istiyorum ancak çözemedim. Hangi kurtarma yazılımını kullanmalıyım?
![]()
Yazılım verildi. Bildirimleri kontrol edin yazılımı yükledikten sonra mutlaka sonucu yazınız.Daha yakın çektim fotoğrafı. Hangi rakamlar önemli acaba?
![]()
televizyonda hangi yazılım olduğunu bilmeden nasıl yazılım vereceğiz.?Merhabalar, Vestel 40FA5050 televizyonum için güncelleştirme yazılımı istemekteyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
![]()
Konunun ilk mesajını okuyun ve gerekli görseli paylaşın.Merhabalar, Vestel 40FA5050 televizyonum için güncelleştirme yazılımı istemekteyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
![]()
Kusura bakmayın, şimdi farkettim. Ekte servis menüsünün ekran görüntüsünü bulabilirsiniz. Teşekkürler.Konunun ilk mesajını okuyun ve gerekli görseli paylaşın.
Bu arada kaynaklar sayfasında yapacağınız araştırma sonuç vermez. Kullanıcıya, cihaza ve yazılım versiyonuna uygun yazılım yine kullanıcıya özel yetki ile paylaşılır. Doğrudan yazılım indiremezsiniz!
Güncelleme yazılımı verildi. Yükleyip sonucu bildiriniz.Kusura bakmayın, şimdi farkettim. Ekte servis menüsünün ekran görüntüsünü bulabilirsiniz. Teşekkürler.
![]()
Kusura bakmayın, şimdi farkettim. Ekte servis menüsünün ekran görüntüsünü bulabilirsiniz. Teşekkürler.
![]()
Sağ üstten çan simgesini kontrol ediniz. Bildirimler arasında yazılım bildirimi ile ulaşabilirsiniz. Eğer göremediyseniz, Tümünü Gör seçeneği ile kontrol ediniz.Güncelleme yazılımı verildi. Yükleyip sonucu bildiriniz.

Tekrardan teşekkürler. Yazılımı sorunsuz bir biçimde yükledim.Ekte yazılım yüklendikten sonraki servis menüsünü bulabilirsiniz.Sağ üstten çan simgesini kontrol ediniz. Bildirimler arasında yazılım bildirimi ile ulaşabilirsiniz. Eğer göremediyseniz, Tümünü Gör seçeneği ile kontrol ediniz.![]()
güle güle kullanın tv memnunsanız düzgün bir android box alıp yola devam edebilirsinizTekrardan teşekkürler. Yazılımı sorunsuz bir biçimde yükledim.Ekte yazılım yüklendikten sonraki servis menüsünü bulabilirsiniz.
![]()
TV' deki problem nedir?Yazılım indirme talebinde bulunuyorum Model:48FD7300 48
![]()
Yazılım sürümü çok eski (2017) aynı modele sahip arkadaşlarımın hepsi güncel amazon prime falan her şey var, ama benim TV güncelleme buluyor fakat kurulumda hata veriyor bende manuel yükseltme yapmayı düşünüyorumTV' deki problem nedir?
Size yazılan mesajları okumuyor musunuz!Yazılım indirme talebinde bulunuyorum Model:48FD7300 48
![]()